Gezond en Actief Amsterdam Oost

Je bent hier:

Trainen bij FysioHolland Gezond en Actief Amsterdam Oost

Dat sporten goed voor ons lichaam is weten we inmiddels. U blijft beter op gewicht en verkleint de kans op lichamelijke klachten. Naast lichamelijke voordelen zorgt voldoende beweging ook voor een gezonde geest. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? De bewegingsspecialisten van FysioHolland Gezond & Actief begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is het programma Gezond & Actief?

Bij FysioHolland Gezond & Actief traint u in een energieke en sociale omgeving onder begeleiding van een bewegingsspecialist. Op deze manier kunnen we u optimaal ondersteunen bij het behalen van uw trainingsdoelen. Door de persoonlijke begeleiding is FysioHolland Gezond & Actief ook een ideale manier om tijdens of na een fysiotherapeutisch traject verantwoord in beweging blijven.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de intake meet de bewegingsspecialist onder andere uw bloeddruk, BMI, taille, lenigheid en conditie. Vervolgens stellen we samen met u een trainingsschema op, afgestemd op uw doelen. Dit schema wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Voor thuis krijgt u van de bewegingsspecialist een oefenprogramma mee met online instructievideo’s.

FysioHolland Gezond & Actief

Bij FysioHolland Gezond & Actief Amsterdam Oost kunt u één of twee keer per week komen trainen. Wij bieden verschillende momenten aan waarop u kunt komen trainen. U heeft keuze uit onderstaande abonnementen. De prijzen zijn afhankelijk van de duur en eventuele kortingen. Het is niet mogelijk om meerdere kortings- en actietarieven met elkaar te combineren.

Tarieven

Jaarabonnement
1 x per week €28,99 per maand
2 x per week €38,99 per maand

Maandabonnement
1 x per week €30,99 per maand
2 x per week €40,99 per maand

Algemene voorwaarden Gezond & Actief

Trainingstijden

Maandag 09.00 – 10.00 uur en 11.00 – 12.00 uur
Donderdag 09.00 – 10.00 uur
Zaterdag 09.30 – 10.30 uur

"Ik had erg weinig vertrouwen in mijn lichaam en durfde niet zomaar een sportschool binnen te stappen. Bij FysioHolland ga ik steevast met een lach op mijn gezicht naar huis en merk duidelijk hoe goed bewegen voor me is."

Sandra (42), cliënt Gezond & Actief

Meer weten of aanmelden in Amsterdam Oost?

Neem contact op met de locatie door te bellen naar (020) 694 62 54 te mailen naar oosterpark@fysioholland.nl of loop bij ons langs op Blasiusstraat 128-136!

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een afspraak