Gezond en Actief Amsterdam Noord

Je bent hier:

Gezond en Actief Amsterdam Noord

Dat sporten goed voor ons lichaam is weten we inmiddels. U blijft beter op gewicht en verkleint de kans op lichamelijke klachten. Naast lichamelijke voordelen zorgt voldoende beweging ook voor een gezonde geest. Ons concentratievermogen verbetert en we ervaren minder stress. Daarnaast is het ook bewezen dat we ons na een goede sportsessie gelukkiger voelen. Kortom, voldoende beweging heeft alleen maar voordelen. De bewegingsspecialisten van FysioHolland Gezond & Actief begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is Gezond & Actief Amsterdam Noord?

Bij FysioHolland Gezond & Actief traint u in een energieke en sociale omgeving onder begeleiding van een bewegingsspecialist. Op deze manier kunnen we u optimaal ondersteunen bij het behalen van uw trainingsdoelen. Door de persoonlijke begeleiding is FysioHolland Gezond & Actief ook een ideale manier om tijdens of na een fysiotherapeutisch traject verantwoord in beweging blijven.

Persoonlijk trainingsschema

Tijdens de intake meet de bewegingsspecialist onder andere uw bloeddruk, BMI, taille, lenigheid en conditie. Vervolgens stellen we samen met u een persoonlijk trainingsschema op, afgestemd op uw doelen. Dit schema wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Voor thuis krijgt u van de bewegingsspecialist een oefenprogramma mee met online instructievideo’s.

FysioHolland Gezond & Actief

Bij FysioHolland Gezond & Actief Amsterdam Noord kunt u één of twee keer per week komen trainen. Wij bieden verschillende momenten aan waarop u kunt komen trainen. U heeft keuze uit onderstaande abonnementen. De prijzen zijn afhankelijk van de duur en eventuele kortingen. Het is niet mogelijk om meerdere kortings- en actietarieven met elkaar te combineren.

Tarieven:

Jaarabonnement
1 x per week €28,99 per maand
2 x per week €38,99 per maand

Maandabonnement
1 x per week €30,99 per maand
2 x per week €40,99 per maand

Algemene voorwaarden Gezond & Actief

Trainingstijden:

Maandag 09.00 – 10.00 uur, 10.00 – 11.00 uur en 12.00 – 13.00 uur
Woensdag 09.00 – 10.00 uur, 10.00 – 11.00 uur en 12.00 – 13.00 uur

"Ik had erg weinig vertrouwen in mijn lichaam en durfde niet zomaar een sportschool binnen te stappen. Bij FysioHolland ga ik steevast met een lach op mijn gezicht naar huis en merk duidelijk hoe goed bewegen voor me is."

Sandra (42), cliënt Gezond & Actief Enschede

Meer weten of aanmelden in Amsterdam Noord?

Neem contact op met de locatie door te bellen naar (020) 633 28 42 te mailen naar amsterdamnoord@fysioholland.nl of loop bij ons langs op Meteorenweg 254-256!

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een afspraak