Gespecialiseerde handtherapie in Zwijndrecht

null

FysioHolland Fysiotherapie Medicort Zwijndrecht

 • Langeweg 336
  3331 LZ, Zwijndrecht
  (Afdeling plastische chirurgie,
  route/poli nr 26)

Fysiotherapie Medicort Zwijndrecht

FysioHolland Medicort Zwijndrecht verzorgt de eerstelijns fysiotherapie, gericht op hand- en polsklachten in het ziekenhuis. Cliënten die bij ons komen zijn veelal patiënten die geopereerd zijn door handchirurgen van het Albert Schweitzer Ziekenhuis, maar ook voor andere klachten kan jij bij onze praktijken terecht. Maak snel een afspraak!

Wat doet de hand- en polstherapeut?

De hand- en polstherapeut bij FysioHolland is expert op het gebied van handen. Op onze locatie werken wij samen met verschillende disciplines binnen het ziekenhuis. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de lijntjes tussen de verschillende zorgverleners kort zijn en wij jou de meest optimale zorg kunnen bieden.

's avonds en in het weekend geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van Fysiotherapie Medicort Zwijndrecht

Je kunt bij Fysiotherapie Medicort Zwijndrecht terecht voor onder andere:

 • Langdurige of chronische hand- en polsklachten
 • Buigpeesaandoeningen waarbij de vinger blijft haperen (Triggerfingers)
 • Pols-, hand- of elleboogbreuk
 • Overbelastingsklachten door sport, werk of dagelijkse activiteiten
 • Vochtophoping na letsel of een breuk

"U wordt behandeld door een multidisciplinair team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en er is een mogelijkheid tot het aanmeten van spalken en/of het adviseren van een brace."

Mathieu Ceron,
hand- en polstherapeut

Hand- en polsklachten in Zwijndrecht

Heb jij last van jouw hand en/of pols? Belemmeren deze klachten jou in het dagelijks leven? Gaan de klachten maar niet over? Hand- en polstherapie is een specialisatie binnen die fysiotherapie die kan helpen jouw klachten te verminderen. Onze gespecialiseerde hand- en polstherapeut staat voor jou klaar in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Lees meer…

Langdurige of chronische hand- en polsklachten

Vaak zijn hand- en polsklachten chronisch. Dit komt vaak na langdurige overbelasting voor of na een trauma waarbij een pees is doorgesneden. Door dit soort klachten kan jij de hand of pols minder goed gebruiken en belasten. In dat geval kan onze hand- en pols fysiotherapeut Mathieu van Fysiotherapie Medicort Zwijndrecht achterhalen wat het probleem is en een op maat gemaakte behandelplan voor jou opstellen om jou weer op weg te helpen.

Buigpeesaandoeningen waarbij de vinger blijft haperen (Triggerfingers)

Wanneer jouw vinger met moeite gestrekt kan worden en vervolgens met een schokje weer recht schiet, spreken we van een triggerfinger. Deze aandoening wordt veroorzaakt door een plaatselijk verdikte pees. Gelukkig kan onze hand- en polsfysiotherapeut Mathieu Ceron jouw triggerfinger behandelen, zodat jouw vingers weer snel gerbuikt kunnen worden.

Locaties in de buurt van FysioHolland Zwijndrecht

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, Frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Medicort Zwijndrecht
  • Langeweg 336
   3331 LZ, Zwijndrecht
   (Afdeling plastische chirurgie,
   route/poli nr 26)
  Openingstijden
  • Maandag09.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag  Gesloten
  • Woensdag9.00 – 17.00 uur
  • Donderdag13.00 – 17.40 uur
  • VrijdagGesloten
  Reviews