sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

FysioHolland Medicort Zwijndrecht

 • Langeweg 336

  3331 LZ, Zwijndrecht
  (Afdeling plastische chirurgie,
  route/poli nr 26)

 • 088 708 08 00

Openingstijden

 • Maandag       10.00 – 18.00 uur
 • Woensdag     8.00 – 16.00  uur
 • Donderdag    10.00 – 14.00 uur
 • Vrijdag            8.00 – 16.00 uur

Fysiotherapie Zwijndrecht

FysioHolland Medicort verzorgt de eerstelijns fysiotherapie, gericht op hand- en polsklachten in het ziekenhuis. Cliënten die bij ons komen zijn veelal patiënten die geopereerd zijn door handchirurgen van het Albert Schweitzer Ziekenhuis, maar ook voor andere klachten kunt u bij onze praktijken terecht. Maak snel een afspraak bij één van onze gespecialiseerde therapeuten.

Wat doet de hand- en polstherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Langdurige of chronische hand- en polsklachten
 • Buigpeesaandoeningen waarbij de vinger blijft haperen (Triggerfingers)
 • Pols-, hand- of elleboogbreuk
 • Overbelastingsklachten door sport, werk of dagelijkse activiteiten
 • Vochtophoping na letsel of een breuk
Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Hand- en polsklachten Zwijndrecht

Heeft u last van uw hand en/of pols? Belemmeren deze klachten u in het dagelijks leven? Gaan de klachten maar niet over? Hand- en polstherapie is een specialisatie binnen die fysiotherapie die kan helpen uw klachten te verminderen. Onze gespecialiseerde hand- en polstherapeuten staan voor u klaar in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Multidisciplinaire samenwerkingen

Op onze locatie werken wij samen met verschillende disciplines binnen het ziekenhuis. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de lijntjes tussen de verschillende zorgverleners kort zijn en wij u optimale zorg kunnen bieden. 

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"U wordt behandeld door een multidisciplinair team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en er is een mogelijkheid tot het aanmeten van spalken en/of het adviseren van een brace."

Mathieu Ceron, hand- en polstherapeut

Maak een afspraak