Fysiotherapie in Enschede (Basic Fit)

null

FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan

FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan

Welkom bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan! Deze locatie is gevestigd in Basic Fit en heeft een goede fysiotherapeut in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. Onze praktijk heeft een uitstekende ligging en siert zich door de goede behandelingen, goede uitleg, goede evaluatie en een prettige samenwerking.

 

Routebeschrijving
Vanaf de Burgermeester van Veenlaan: Ga de 2e stoplicht rechtsaf naar ‘het bijvank’. Vervolgens ga je met de bocht mee naar links. Daarna de 2e weg links inslaan, de Zenderenbrink in. In het begin van de straat staat een bord met ‘Het Legerdesheils’. Nu rij je tegen de ingang van de Basic-Fit aan.

Vanaf de rotonde Geessinkweg: Ga de 1e straat naar links naar ‘het bijvank’. Daarna de 2e weg links inslaan, de Zenderenbrink in. In het begin van de straat staat een bord met ‘Het Legerdesheils’. Nu rij je tegen de ingang van de Basic-Fit aan.

Wat doen onze fysiotherapeuten?

Fysiotherapeut Kirsten staat voor je klaar! In Enschede staan wij erom bekend dat je goed wordt behandeld en we tijd besteden aan een heldere uitleg, zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten. Daarnaast evalueren we de metingen aan de hand van vragenlijsten. Hierdoor kan jij er verzekerd van zijn dat we een succesvol traject in gaan!

drie dagen per week geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan

Je kunt bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan terecht voor onder andere:

"Het mooiste aan mijn werk vind ik het oplossen van het lichamelijke probleem in samenwerking met de cliënt. Uiteindelijk is het doel om de cliënt zo snel mogelijk te laten herstellen."

Kirsten Ebeltjes,
Algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Wesselerbrinklaan (Basic Fit Enschede)

Algemene fysiotherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan

Het lichaam is eigenlijk één geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op rekenen. We merken pas hoeveel we bewegen als het lichaam even niet meer meewerkt. Bij algemene fysiotherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan word jij begeleid bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Maar ook wanneer het bewegen belemmerd wordt als gevolg van een chronische ziekte of aandoening, zoals reuma of artrose. Lees meer…

Sportfysiotherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Fysiotherapeut Kirsten begeleid sporters van alle niveaus naar herstel. Wil jij snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op. Lees meer…

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie Enschede Wesselerbrinklaan

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Enschede – Beltstraat
  • Wesselerbrinklaan 100-102
   7544 JZ, Enschede
  Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag8.30 – 17.00 uur
  • Woensdag14.30 – 17.00 uur
  • Donderdag13.00 – 19.30 uur
  • VrijdagGesloten
  Gratis inloopspreekuren
  • Dinsdag13.00 – 14.00 uur
  • Donderdag18.00 – 19.00 uur
  Reviews