sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

FysioHolland Voorthuizen Nieuw Avondrust

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 20.00 uur
 • Woensdag8.00 – 18.00 uur
 • Donderdag8.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 18.00 uur

Fysiotherapie Voorthuizen Nieuw Avondrust

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Voorthuizen Nieuw Avondrust, gevestigd in huisartsenpraktijk de Kromme Akker,  heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

 

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Oedeemfysiotherapie

Heb jij een vermoeid en gespannen gevoel in jouw handen, benen voeten of enkels? Ben jij onlangs geopereerd? Of heb jij trombose of overgewicht? De ophoping van weefselvocht in delen van het lichaam, ook bekend als oedeem, kan pijnlijk of zwaar aanvoelen. Oedeem is goed te behandelen met oedeemfysiotherapie.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Fysiotherapie bij etalagebenen

Voel jij pijn, kramp of vermoeidheid in jouw benen na het lopen? Zakt de pijn weg als jij even stilstaat? Dit kunnen symptomen zijn van etalagebenen (claudicatio intermittens). Met looptraining kan jij een operatie voorkomen en pijnklachten verminderen. Onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut verbetert jij jouw conditie en loopafstand. Fysiotherapie bij etalagebenen wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

FysioHolland Voorthuizen Nieuw Avondrust
 • Van den Berglaan 30
  3781 GH  Voorthuizen
Openingstijden
 • Maandag8.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 20.00 uur
 • Woensdag8.00 – 18.00 uur
 • Donderdag8.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 18.00 uur
Reviews