locatie Vleuten - de Meern - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Vleuten - de Meern - fysioholland

FysioHolland Medicort Oudenrijn

Inloopspreekuur

Jeugd

Maandag         19.00 – 20.00 uur

Regulier

Dinsdag           20.30 – 21.30 uur

Woensdag       19.00 – 20.00 uur

Donderdag      20.30 – 21.30 uur

Openingstijden

  • Maandag       7.30 – 21.00 uur
  • Dinsdag         8.00 – 21.00 uur
  • Woensdag     7.30 – 21.00  uur
  • Donderdag    8.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag            7.30 – 18.00 uur
  • Zaterdag        8.30 – 12.30 uur

Fysiotherapie Vleuten-De Meern

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Medicort Vleuten-De Meern is gevestigd in Sportcentrum Oudenrijn en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Kinderfysiotherapie in Vleuten-De Meern

Heeft u het idee dat uw kind zich langzamer ontwikkelt? Of dat uw kind onhandig beweegt? Blijf niet met uw vraag rondlopen, maar stel uw vraag aan onze therapeuten. De gespecialiseerde kinderfysio- en oefentherapeuten van FysioHolland kunnen met u meedenken en uw kind onderzoeken. Zij geven u praktische adviezen en oefeningen. Vragen of behoefte aan advies? Neem contact op met onze therapeuten.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Fysiotherapie bij lage rugklachten

Heeft u last van lage rugklachten? Heeft u geen idee waar de pijn vandaan komt of schiet het er soms zomaar in? Vragen over het voorkomen van de klachten? Dan kunnen onze fysiotherapeuten u helpen. Door middel van onderzoek, behandeling en begeleiding gaat de therapeut met u aan de slag om de klachten te verhelpen en voorkomen. Heeft u behoefte aan een afspraak? Neem contact met ons op!

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak