locatie Vlaardingen - fysioholland

FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

FysioHolland Vlaardingen zit gevestigd naast Het Lyceum Vos aan de Willem Lodewijklaan. Wij werken in de praktijk met een multidisciplinair team, waardoor we veel verschillende klachten kunnen behandelen. Wij beheren ruime openingstijden, zodat jij ook in de avond ons kunt bezoeken. Daarnaast beschikken we over een grote oefenzaal en is de praktijk rolstoel vriendelijk ingericht. We hebben een invaliden toilet, douches en ruime kleed- en behandelkamers. Wij zijn vrij toegankelijk, ook voor niet-leden.

Waarom FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen?

Het multidisciplinaire team van FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen kan jou behandelen door middel van shockwave therapie, echografie, dry needling, oedeemtherapie, therapie bij oncologische klachten en nog veel meer. Wij werken ook samen met een orthopedisch schoenmaker, diëtiste, specialisten en huisartsen. Wij bieden jou het totaalpakket fysiotherapie aan.

tot 's avonds geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

Beweegprogramma’s:

 • CoreFit
 • WandelFit

“Het mooiste aan mijn werk vind ik samenwerking. Het is belangrijk dat er goede communicatie plaatsvindt tussen de cliënt, fysiotherapeut en medisch specialist. Alleen door intensieve samenwerking kan er een juist behandelplan afgesproken worden en optimale zorg geboden worden."

Danny van der Valk,
Arbeidsfysiotherapeut bij FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

Algemene fysiotherapie Bij FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in de algemene fysiotherapie en zullen jou begeleiden bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Ook vallen chronische aandoeningen zoals reuma of artrose onder algemene fysiotherapie bij onze therapeuten. mag jij slecht ter been zijn of heb jij een operatie achter de rug? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Lees meer…

Dry needling bij FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

De therapeuten van Fysiotherapie Vlaardingen zijn gespecialiseerd in het behandelen van gespannen of pijnlijke spieren. Dry needling is een effectieve behandelmethode bij langdurige pijnklachten aan jouw spieren. Het ontspant spierverhardingen door middel van triggerpoints met een dunne acupunctuurnaald. Zo kan jij snel van jouw pijnklachten af zijn. Lees meer…

Sportblessure behandeling bij FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Onze sportinstructeurs kunnen jou begeleiden van alle niveaus naar herstel. Wil jij snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op. Lees meer…

Fysiotherapie voor COPD bij FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

In het geval van COPD heeft last van chronisch ontstoken longen. Jij kunt jouw zich erg benauwd voelen en zijn activiteiten als traplopen, aankleden, boodschappen doen al snel te veel. Het bewegen met COPD lijkt niet prettig. Toch is beweging in dit geval belangrijk op lange termijn. Bij Fysiotherapie Vlaardingen zijn wij gespecialiseerd in het omgaan met COPD en kunnen jou helpen met het verbeteren van jouw conditie met jouw aandoening Lees meer…

Sporten bij FysioHolland Vlaardingen

Bij FysioHolland Vlaardingen bieden we verschillende sportmogelijkheden, waaronder medische fitness, WandelFit en Fit&Vitaal.

Met WandelFit ga jij samen met een groep wandelen, op jouw eigen niveau. Tijdens de wandeling wordt ook tijd besteed aan looptechniek en oefeningen om de spieren sterk te maken en te houden. Samen wandelen geeft jou een extra stimulans om je op weg te helpen naar een goede conditie en samen is ook gezelliger dan alleen! Loop jij met ons mee? In de Fit&Vitaal groepsles wordt in een uur aandacht besteed aan het versterken van alle grote spiergroepen. We werken ook aan coördinatie en balans. Samen sterker worden en daarmee beter in je vel zitten. De groepsles is geschikt voor alle niveaus. Kom je snel een keer langs voor een proefles?

Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, Frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen
  • Willem Lodewijklaan 58
   3136 BT, Vlaardingen
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 21.30 uur
  • Dinsdag8.00 – 21.30 uur
  • Woensdag8.00 – 21.30 uur
  • Donderdag8.00 – 21.30 uur
  • Vrijdag8.00 – 18.00 uur
  Reviews