Locatie FysioHolland Apeldoorn

Orthopedische fysiotherapie in Veldhoven

FysioHolland Fysiotherapie Veldhoven

Welkom bij FysioHolland Veldhoven! Wij zitten gevestigd in sportschool David Lloyd, waar wij over uitstekende faciliteiten beschikken als een zwembad voor revalidatie, een fitnessruimte voor oefeningen, een eigen behandelkamer en diverse gymzalen. Onze praktijk is rolstoelvriendelijk, zodat wij voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt bij onze praktijk gratis parkeren en wij beschikken over een fietsenstalling, zodat je ook met de fiets langs kunt komen. Ben je nog geen lid van David Lloyd? Meld je dan eerst bij de receptie.

Waarom FysioHolland Fysiotherapie Veldhoven?

Bij FysioHolland Veldhoven kun je terecht voor orthopedische klachten. Denk hierbij aan nek, rug, knie etc. of begeleiding na een operatie. Naast revalidatie verzorgt onze fysiotherapeut Els ook medical taping en het gespecialiseerde run training programma ‘Back to Move’. Daarnaast is fysiotherapeut Els welbespraakt in de Engelse taal en kan daardoor ook onze Engelstalige cliënten optimaal behandelen. Bij Els ben je in goede handen!

's avonds en in het weekend geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie Veldhoven

Je kunt bij FysioHolland Fysiotherapie Veldhoven terecht voor onder andere:

Beweegprogramma’s:

 • Functional Training

  “Als fysiotherapeut ben ik veel met klachten aan het bewegingsapparaat bezig. Voor allerlei klachten kunt u bij mij terecht, graag werk ik samen met u aan uw houding en het bewegingsapparaat zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren.”

  Els Smet,
  Fysiotherapeut bij FysioHolland Fysiotherapie Veldhoven

  Algemene fysiotherapie in FysioHolland Fysiotherapie Veldhoven

  Fysiotherapeut Els van FysioHolland Veldhoven is gespecialiseerd in de algemene fysiotherapie. Zij zal jou begeleiden bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Ook vallen chronische aandoeningen zoals reuma of artrose onder algemene fysiotherapie. Lees meer…

  Medical taping in FysioHolland Fysiotherapie Veldhoven

  Onze fysiotherapeut Els kan medical taping toepassen zodra de spieren ondersteunt moeten worden, zonder dat het in je bewegingen beperkt. Medical taping is een aanvulling op bestaande behandelmethoden. Door de liftende werking voor de opperhuid, zorgt medical taping voor drukvermindering en is er meer ruimte voor de bloed- en lymfevaten. Lees meer…

  Sportfysiotherapie in FysioHolland Fysiotherapie Veldhoven

  Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil je snel weer op het veld staan en pijnvrij je sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

  "Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

  Elly, 45 jaar, Frozen shoulder

  Heb je een vraag?

   FysioHolland Veldhoven
   • Peter Zuidlaan 30
    5502 NH, Veldhoven
   Openingstijden
   • Maandag7.00 – 18.00 uur
   • Dinsdag7.00 – 21.00 uur
   • Woensdag7:00 – 21:00 uur
   • Donderdag7:00 – 18.00 uur
   • Vrijdag7.00 – 18.00 uur
   • Zaterdag9.00 – 14.00 uur
   Reviews