sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,9!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Fysiotherapie Veldhoven

Veldhoven

Openingstijden

 • Maandag      7.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag        7.00 – 21.00 uur
 • Woensdag    7.00 – 21.00 uur
 • Donderdag   7.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag           7.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag       9.00 – 14.00 uur

Fysiotherapie Veldhoven

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Veldhoven is gevestigd in David Lloyd Eindhoven en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Beweegprogramma’s:

 • Functional Training
  Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

  Fysiotherapie bij sportblessures en klachten

  Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wilt u snel weer op het veld staan? Pijnvrij uw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

  gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

  Algemene fysiotherapie 

  Aanhoudende of acute pijnklachten? Moeite met bewegen of het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden? Klachten aan de knie, rug en schouders zijn veelvoorkomend. Een (algemeen) fysiotherapeut kan helpen! Hij/zij adviseert, begeleidt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse bezigheden kan uitvoeren. Heeft u klachten waar u behandeling of advies voor zoekt? Neem dan contact met ons op!

  Fysioholland mobiel rond icon

  FysioHolland App

  De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

  Locaties in de buurt

  "Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

  Elly, 45 jaar, frozen shoulder

  Maak een afspraak