Welkom bij FysioHolland Utrecht, heeft u lichamelijke klachten en belemmeren deze uw dagelijks leven? Ons team van fysiotherapeuten staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

✓ ‘s avonds en in het weekend geopend ✓ contract met alle zorgverzekeraars ✓ PLUS gecertificeerd ✓ binnen 24 uur contact

Fysiotherapie Utrecht

FysioHolland Utrecht heeft zes PLUS-praktijken verspreid over Utrecht. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennisdeling en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we nauw samen met huisartsen, diëtisten, ziekenhuizen waaronder het St. Anthonius Ziekenhuis en Bergman Clinics, zodat we u optimale zorg kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk herstelt en uw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. Heeft u een blessure opgelopen in het weekend of wilt u graag na werktijd naar de fysiotherapeut? Ook dan kunt u bij ons terecht! Kijk voor de actuele openingstijden op de webpagina van de locatie of informeer hiernaar bij de praktijk.

FysioHolland heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Gespecialiseerde fysiotherapie in Utrecht

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Onze teams bestaan uit gespecialiseerde fysiotherapeuten op diverse gebieden, waaronder sportfysiotherapie, orthopedische revalidatie, complexe knie- en schouderklachten en kinderfysiotherapie. De fysiotherapeut kijkt altijd naar uw persoonlijke situatie en stemt het behandelplan hier op af, eventueel in overleg met andere zorgverleners, uiteraard pas nadat u hier toestemming voor heeft gegeven. Naast de reguliere fysiotherapiebehandelingen in de praktijken bieden we tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van online toepassingen om het herstel te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan een app voor huiswerkoefeningen en afspraakherinneringen.

Het team

Aangesloten bij netwerken

Een aantal fysiotherapeuten uit ons team is aangesloten bij één of meerdere netwerken. Deze netwerken tonen aan dat de therapeut gespecialiseerd is in een bepaald gebied en hiervoor scholingen, cursussen en congressen kan bijwonen. In een aantal gevallen kan de aansluiting van de fysiotherapeut bij het netwerk ervoor zorgen dat de behandeling deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij de netwerken: ClaudicatioNet en ParkinsonNet. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Samenwerkingen met sportbonden en verenigingen

Wij zijn actief bij meerdere sportbonden en verenigingen. Wij bieden de bonden en verenigingen de mogelijkheid om fysiotherapeutische zorg langs de zijlijn te krijgen, zo staan we paraat bij trainingen en/of wedstrijden en bieden wij preventieve testen om blessures te voorkomen. We bieden acute zorg in alle mogelijke situaties, bijvoorbeeld wanneer een klacht ineens opspeelt of wanneer een sporter geblesseerd raakt door een val of verkeerde beweging. Wilt uw verenigingen de sportieve leden en deelnemers ook fit houden, snel handelen bij blessures en erger voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op!

De volgende bonden en verenigingen zijn bij ons aangesloten: BTA, Edo, Elinkwijk, FC Utrecht, Kampong hockey en voetbal, KNBSB, KNLTB, SVO, Uball, Uturn en UVV.

Locaties Utrecht

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak