Locatie FysioHolland Utrecht Mississippidreef
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland Utrecht Mississippidreef

FysioHolland Medicort Utrecht Overvecht

Openingstijden

  • Maandag9.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 17.00 uur
  • Woensdag8.00 – 17.00  uur
  • Donderdag8.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 17.00 uur

Wilt u een snelle check na het oplopen van een blessure? Op deze locatie hebben wij iedere donderdag van 19.00 uur – 20.00 uur een gratis inloopspreekuur!

Fysiotherapie Utrecht Overvecht

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. FysioHolland Medicort Overvecht heeft twee locaties, één in David Lloyd en één in De Dreef. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Bekkenfysio- en oefentherapie

Drukkend gevoel in de onderbuik? Last van ongewenst urineverlies? Pijn tijdens of na de zwangerschap? Bekken- of bekkenbodemklachten komen vaak voor, bij zowel mannen als vrouwen. Een bekkenfysiotherapeut of -oefentherapeut helpt u de  klachten te verminderen door middel van oefeningen en advies. Herkent u bovenstaande klachten? Neem direct contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Echografie Utrecht Overvecht

Ervaart u al langere tijd pijn en komt u hier maar niet van af? Is  het niet duidelijk waar de pijn vandaan komt? Dan kan echografie u helpen! Echografie is een ongevaarlijke en pijnloze methode waarbij we uw spieren, zenuwen en gewrichten in beeld brengen. Aan de hand van echobeelden kan de therapeut bepalen wat het probleem is en direct een effectief behandelplan opstellen. Vragen of direct een afspraak plannen? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Maak een afspraak