Locatie FysioHolland Utrecht Mississippidreef
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland Utrecht Mississippidreef

FysioHolland Medicort Utrecht Overvecht

Openingstijden

  • Maandag9.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 17.00 uur
  • Woensdag8.00 – 17.00  uur
  • Donderdag8.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 17.00 uur

Wil jij een snelle check na het oplopen van een blessure? Op deze locatie hebben wij iedere donderdag van 19.00 uur – 20.00 uur een gratis inloopspreekuur!

Fysiotherapie Utrecht Overvecht

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. We hebben specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. FysioHolland Medicort Overvecht heeft twee locaties, één in David Lloyd en één in De Dreef. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Bekkenfysio- en oefentherapie

Drukkend gevoel in de onderbuik? Last van ongewenst urineverlies? Pijn tijdens of na de zwangerschap? Bekken- of bekkenbodemklachten komen vaak voor, bij zowel mannen als vrouwen. Een bekkenfysiotherapeut of -oefentherapeut helpt jou de klachten te verminderen door middel van oefeningen en advies. Herken jij bovenstaande klachten? Neem direct contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Echografie Utrecht Overvecht

Ervaar jij al langere tijd pijn en kom jij hier maar niet van af? Is  het niet duidelijk waar de pijn vandaan komt? Dan kan echografie jou helpen! Echografie is een ongevaarlijke en pijnloze methode waarbij we jouw spieren, zenuwen en gewrichten in beeld brengen. Aan de hand van echobeelden kan de therapeut bepalen wat het probleem is en direct een effectief behandelplan opstellen. Vragen of direct een afspraak plannen? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Maak een afspraak