Locatie Kampong Medicort - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie Kampong Medicort - fysioholland

FysioHolland Medicort Kampong

Openingstijden

  • Maandag7.30 – 21.00 uur
  • Dinsdag7.30 – 21.00 uur
  • Woensdag7.30 – 21.00 uur
  • Donderdag7.30 – 21.00 uur
  • Vrijdag7.30 – 20.00 uur
  • Zaterdag9.00 – 15.00 uur

Fysiotherapie Kampong

Bent u normaal gesproken met enige regelmaat in de sportschool of op het sportveld te vinden, maar heeft u nu een blessure opgelopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wilt u snel weer op het veld staan? Pijnvrij uw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op. Medicort Kampong is gevestigd in het clubhuis van SV Kampong te Utrecht.

Wat doet de (sport)fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Revalideren met de Alter G

Blessure opgelopen? Wanneer u laag belastbaar bent, kan het zijn dat we tijdens de revalidatie gebruik maken van het apparaat Alter G. Hiermee kunt u gewichtloos lopen of hardlopen en kunt u toch al conditie opbouwen en/of trainen. U krijgt een persoonlijk behandelplan waarna u samen met de therapeut aan de slag gaat met functionele oefeningen. Vragen of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Dry Needling voor (langdurige) spierpijnklachten

Heeft u last van (langdurige) spierpijnklachten? Dry Needling is hiervoor één van de meest effectieve behandelmethoden. De gespecialiseerde fysiotherapeut prikt met een dunne naald de spierverhardingen (‘triggerpoints’) aan, waardoor de spier aanspant en vervolgens ontspant. Op korte termijn leidt dit tot afname van pijn, verbetering in souplesse en toename van kracht is direct voelbaar. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Fysioholland mobiel rond icon

Orthopedische revalidatie

Heeft u een orthopedische ingreep gehad? Dan is een passend revalidatietraject erg belangrijk voor een optimaal en snel herstel. Uw lichaam moet zich weer herstellen in de conditie waarin hij zich voor de operatie bevond. Wij zijn specialist in de revalidatie die volgt na een orthopedische ingreep. Door nauwe samenwerking met diverse specialisten in ziekenhuizen en klinieken bieden we u een optimaal zorg- en revalidatietraject.

Locaties in de buurt

“Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Maak een afspraak