Locatie FysioHolland zonder foto
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

FysioHolland Uddel

Vrije inlooptijden fitness

Maandag         9.00 – 13.00 en 14.00 – 17.00 uur
Dinsdag           18.00 – 21.30 uur
Woensdag       09.00 – 16.00 uur
Donderdag      14.00 – 17.00 en 18.00 – 19.00 uur
Vrijdag              13.00 – 17.00 uur
Zaterdag          09.00 – 12.00 uur

Let op: alle tijden zijn onder voorbehoud.

Openingstijden

  • Maandag8.00 – 21.30 uur
  • Dinsdag8.00 – 21.30 uur
  • Woensdag8.00 – 21.30 uur
  • Donderdag8.00 – 21.30 uur
  • Vrijdag8.00 – 17.00 uur

Fysiotherapie Uddel

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Uddel heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Meer informatie over podotherapie vindt u op de website van Voetencentrum Wender.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Lichamelijke klachten door psychische factoren

Heeft u moeite met ontspannen? Last van extreme vermoeidheid of onverklaarbare spier- of gewrichtspijn? Bij deze klachten kunnen psychische en sociale factoren een rol spelen. Een psychosomatisch fysiotherapeut begeleidt u bij het herstellen van het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid, en spanning en ontspanning. Heeft u vragen hierover of wilt u graag advies van de fysiotherapeut? Neem dan contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht ter been? Heeft u net een operatie achter de rug? Bent u minder mobiel? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs voor een behandeling aan huis, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Direct een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak