FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Bij FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof geloven we in gezond en actief. Dit willen we ook uit laten stralen in alles wat we doen. Door middel van verschillende programma’s zorgen we dat jij fit en gezond blijft. We zijn makkelijk te bereiken en hebben op de begane grond geen drempels. Zo kun jij ook makkelijk met de rolstoel naar binnen. Ook beschikken we over voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Je kunt snel bij on terecht voor een afspraak. We werken ook in de avonden.

Waarom FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof?

Bij FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof werken we met een jong en dynamisch team. Zij gaan 100% voor de cliënt en begeleiden jou ook naar een gezonder leven. Jij kunt bij ons een gezellige en huiselijke sfeer verwachten. Zowel van onze praktijk als van de medewerkers. Een aantal van onze collega’s zijn ook te vinden op de locatie Rueckertstraat. Om de beste zorg te kunnen bieden, werken we ook samen met specialisten in het ETZ en Amphia ziekenhuis en de Bergman Clinic in Breda, alle huisartsen uit de wijk.

's ochtends tot en met 's avonds geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

“Wat altijd mooi blijft, is als cliënten pijnvrij weer de deur uit gaan en er een last van hun schouders is gevallen wanneer ze weer verder kunnen met hun onbezorgde leven.”

Dike Goossens-Sommer,
Handtherapeut bij Tilburg Reeshof

Hand- en polsfysiotherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Heb jij last van je hand en/of pols? Belemmeren deze klachten jou in het dagelijks leven? Gaan de klachten maar niet over? Hand- en polstherapie is een specialisatie binnen die fysiotherapie die kan helpen jouw klachten te verminderen. Onze gespecialiseerde hand- en polstherapeut Dike Goossens-Sommer staat voor jou klaar bij FysioHolland Tilburg Reeshof. Lees meer…

Beweegprogramma Kinderen in Beweging bij FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Zodra je kind te zwaar is of extra hulp nodig heeft bij het voldoende bewegen, kun je deelnemen aan het programma Kinderen in Beweging bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Jij kunt hier ook zelf advies krijgen over de beweging en voeding van je kinderen. Met behulp van dit programma blijven kinderen met (beginnend) overgewicht gezond en actief. Op deze manier leren zij op een speelse manier om een gezonde lifestyle aan te nemen. Lees meer…

Sportfysiotherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Heb je een sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Tilburg Reeshof begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil je snel weer op het veld staan en pijnvrij je sport beoefenen? Neem direct contact met ons op. Lees meer…

Dry Needling bij FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van gespannen of pijnlijke spieren. Dry Needling is een effectieve behandelmethode bij langdurige pijnklachten aan je spieren. Het ontspant spierverhardingen door middel van triggerpoints met een dunne acupunctuurnaald. Zo kun je snel van je pijnklachten af zijn.
Lees meer…

Oefentherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Tijdens je dagelijkse activiteiten ontstaat de mogelijkheid dat jij lichamelijke klachten oploopt. Deze ontstaan vaak heel onschuldig. Denk aan een verkeerde zithouding aan je bureau of tillen en bukken waarbij jij je rug flink belast. Onze bewegingsagogen Yoeri, Kim en Demi begeleiden jou bij verschillende klachten om deze te verhelpen en te verzachten. Ook chronische aandoeningen kunnen worden behandeld door oefentherapie. Lees meer…

Manuele therapie bij FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Wanneer jij regelmatig last hebt van rugpijn, schouderpijn, nekpijn of hoofdpijn kan onze manueel therapeut Joanna de oplossing bieden. Zij is gespecialiseerd in de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam. jouw gewrichtsklachten worden door middel van deze therapie verholpen of verlicht. Samen met Joanna ga jij op zoek naar de oorzaak en wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen.
Lees meer…

Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, Frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Fysiotherapie Tilburg Reeshof
  • Vlodropstraat 12
   5036 VR, Tilburg
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 20.00 uur
  • Woensdag8.00 – 20.00 uur
  • Donderdag8.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 18.00 uur
  Reviews