locatie Tilburg Reeshof - fysioholland

Vooruitstrevende en actieve fysiotherapie

Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Bij FysioHolland Tilburg Reeshoof geloven we in gezond en actief. Dit willen we ook uit laten stralen in alles wat we doen. Door middel van verschillende programma’s zorgen we dat jij fit en gezond blijft. We zijn makkelijk te bereiken en hebben op de begane grond geen drempels. Zo kun jij ook makkelijk met de rolstoel naar binnen. Ook beschikken we over voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Jij kan snel bij on terecht voor een afspraak. We werken ook in de avonden.

Waarom FysioHolland Tilburg Reeshof?

Bij FysioHolland Tilburg Reeshoof werken we met een jong en dynamisch team. Zij gaan 100% voor onze cliënt en begeleiden jou ook naar een gezonder leven. Jij kunt bij ons een gezellige en huiselijke sfeer verwachten. Zowel van onze praktijk als van de medewerkers. Een aantal van onze collega’s zijn ook te vinden op de locatie Rueckertstraat. Om de beste zorg te kunnen bieden werken we ook samen met specialisten in het ETZ en Amphia ziekenhuis en de Bergman Clinic in Breda, alle huisartsen uit de wijk.

's ochtends tot en met 's avonds geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

8.9 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van Fysiotherapie Tilburg Reeshof

“Wat altijd mooi blijft, is als cliënten pijnvrij weer de deur uit gaan en er een last van hun schouders is gevallen wanneer ze weer verder kunnen met hun onbezorgde leven.”

Dike Goossens-Sommer,
Handtherapeut bij Tilburg Reeshof

Hand- en polsfysiotherapie in Tilburg

Heb jij last van jouw hand en/of pols? Belemmeren deze klachten jou in het dagelijks leven? Gaan de klachten maar niet over? Hand- en polstherapie is een specialisatie binnen die fysiotherapie die kan helpen jouw klachten te verminderen. Onze gespecialiseerde hand- en polstherapeut Dike Goossens-Sommer staat voor jou klaar bij FysioHolland Tilburg Reeshof. Lees meer…

Beweegprogramma Kinderen in Beweging

Zodra jouw kind te zwaar is of extra hulp nodig heeft bij het voldoende bewegen kan jij deelnemen aan het programma Kinderen in Beweging bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Jij kunt hier ook zelf advies krijgen over de beweging en voeding van jouw kinderen. Met behulp van dit programma blijven kinderen met (beginnend) overgewicht gezond en actief. Op deze manier leren zij op een speelse manier om een gezonde lifestyle aan te nemen. Lees meer…

Fysiotherapie bij Sportblessures

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Tilburg Reeshof begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil jij snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op. Lees meer…

Dry Needling bij Fysiotherapie Tilburg

Bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van gespannen of pijnlijke spieren. Dry Needling is een effectieve behandelmethode bij langdurige pijnklachten aan jouw spieren. Het ontspant spierverhardingen door middel van triggerpoints met een dunne acupunctuurnaald. Zo kun jij snel van jouw pijnklachten af zijn.
Lees meer…

Oefentherapie in Tilburg Reeshof

Tijdens jouw dagelijkse activiteiten ontstaat de mogelijkheid dat jij lichamelijke klachten oploopt. Deze ontstaan vaak heel onschuldig. Denk aan een verkeerde zithouding aan jouw bureau of tillen en bukken waarbij jij jouw rug flink belast. Onze oefentherapeut Yoeri begeleid jou bij verschillende klachten om deze te verhelpen en te verzachten. Ook chronische aandoeningen kunnen worden behandeld door oefentherapie. Lees meer…

Manuele therapie in Tilburg Reeshof

Wanneer jij regelmatig last hebt van rugpijn, schouderpijn, nekpijn of hoofdpijn kan onze manueel therapeut Joanna de oplossing bieden. Zij is gespecialiseerd in de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam. jouw gewrichtsklachten worden door middel van deze therapie verholpen of verlicht. Samen met Joanna ga jij op zoek naar de oorzaak en wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen.
Lees meer…

Locaties in de buurt van FysioHolland Tilburg Reeshof

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, Frozen shoulder

Maak een afspraak

FysioHolland Tilburg Reeshof

  • Spaarnwoudelaan 53
    5035 HP, Tilburg

Openingstijden

  • Maandag8.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 21.00 uur
  • Woensdag8.00 – 20.00 uur
  • Donderdag8.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 18.00 uur