Portaal fysiotherapie Tergooi

Klik op het tabblad “Inschrijven” en vul de benodigde contactgegevens in. Vervolgens selecteert u “locatie” en u krijgt dan de beschikbaarheid van de therapeut(en).

Wilt u meer informatie over de therapeut? Kijk dan op de locatiepagina van de betreffende locatie. Kunt u geen keuze maken? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op.

Is de therapeut niet beschikbaar op de dagen en tijden die voor u het beste uitkomen? Of is met spoed een behandeling noodzakelijk (bijvoorbeeld na operatie, breuk of ongeluk)? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Onze planners gaan voor u op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Na het selecteren van een tijdstip, ontvangt u een voorlopige afspraakbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Vergeet niet uw e-mailadres binnen 20 minuten te verifiëren door op de link in de mail te klikken. Vervolgens maken onze planners de afspraak definitief. U ontvangt hiervan van ons een definitieve bevestiging. Als u uw e-mailadres niet op tijd verifieert, komt helaas uw afspraak te vervallen.

Controleer eerst uw spam of ongewenste e-mail. Heeft u daar ook geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op.