locatie Steenbergen fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

FysioHolland Steenbergen

Openingstijden

  • Maandag       08.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag         08.00 – 17.00 uur
  • Woensdag     08.00 – 12.00 uur
  • Donderdag    08.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag             08.00 -16.00 uur
  • Gratis inloopspreekuur op woensdag en vrijdag van 10.00-11.00 op afspraak. Afspraak maken is mogelijk via 0167-202012 of steenbergen@fysioholland.nl

Fysiotherapie Steenbergen

Gezondheid slaat niet alleen op de fysieke, maar ook op de mentale toestand waarin men zich bevindt. Voor het werken aan gezondheid staat aandacht, empathie en bewustwording bij ons hoog in het vaandel.

Ons lichaam is een mooi stukje techniek waarbij verschillende systemen goed met elkaar moeten samenwerken. Disfunctie geeft vaak sluimerende en terugkerende pijnklachten. FysioHolland Steenbergen focust zich niet alleen op de klacht, maar bekijkt juist het geheel. Wij onderzoeken de oorzaak die verantwoordelijk is voor de pijnklacht. Alleen op deze manier kunnen de terugkerende pijnklachten verdwijnen.

Aangezien iedere mens verschilt op de gebieden van fysiek, mentaal, sociaal en werkvlak valt bijna niemand binnen de gemaakte protocollen, die bestemd zijn voor grote groepen mensen. Het leveren van maatwerk vinden wij daarom een must. Om dit totaal concept aan te kunnen bieden zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd op de gebieden van orthopedische revalidatie, fasciatherapie,  psychosomatiek en duurzame inzetbaarheid.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Arbeidsfysiotherapie in Steenbergen

Heb jij lichamelijke klachten waardoor jij het werk niet meer (volledig) kan uitvoeren? Dan is het verstandig om begeleiding van een (arbeids)fysiotherapeut te zoeken. Een arbeidsfysiotherapeut is gespecialiseerd in het begeleiden van werknemers die (dreigen te) verzuimen door lichamelijke klachten en helpt bij het aanleren van een gezonde manier van werken. Hierdoor kunnen de klachten in de toekomst voorkomen worden. Wil jij advies van een arbeidsfysiotherapeut? Neem dan contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Lichamelijke klachten door psychische factoren

Lichamelijke klachten door psychische factoren. Heb jij moeite met ontspannen? Last van extreme vermoeidheid of onverklaarbare spier- of gewrichtspijn? Bij deze klachten kunnen psychische en sociale factoren een rol spelen. Een psychosomatisch fysiotherapeut begeleidt jou bij het herstellen van het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid, en spanning en ontspanning. Heb jij vragen hierover of wil jij graag advies van de fysiotherapeut? Neem dan contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak