foto locatie St Willebrord 1 - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

foto locatie St Willebrord 1 - fysioholland

FysioHolland Willebrord

Openingstijden

  • Maandag       9.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag         9.00 – 17.00 uur
  • Woensdag    13.30 – 21.00 uur
  • Donderdag    9.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag            9.00 – 17.00 uur

Fysiotherapie St. Willebrord

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland St. Willebrord is te vinden in Sportplaza Rucphen en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Dry Needling in St. Willebrord

Heeft u last van (langdurige) spierpijnklachten? Dry Needling is hiervoor één van de meest effectieve behandelmethoden. De gespecialiseerde fysiotherapeut prikt met een dunne naald de spierverhardingen (‘triggerpoints’) aan, waardoor de spier aanspant en vervolgens ontspant. Op korte termijn leidt dit tot afname van pijn, verbetering in souplesse en toename van kracht is direct voelbaar. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Eerste afspraak bij de fysiotherapeut

Heeft u klachten, blessures of vragen? Dan kunt u zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Neem bij de eerste afspraak een handdoek en uw legitimatiebewijs mee. Draag afhankelijk van uw klachten comfortabele kleding zodat u gemakkelijk kunt bewegen. Gedurende de eerste afspraak zal de therapeut de klachten met u bespreken, om zo de oorzaak en verdere behandeling vast te stellen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak