sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

Schiphol

Openingstijden

  • Maandagin overleg
  • Dinsdag14.30 – 17.30 uur
  • Woensdagin overleg
  • Donderdag8.00 – 12.00 uur
  • VrijdagIn overleg

Fysiotherapie Schiphol

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Schiphol heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. U kunt ons vinden in The Base A. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Arbeidsfysiotherapie Schiphol

Heeft u lichamelijke klachten waardoor u het werk niet meer (volledig) kunt uitvoeren? Dan is het verstandig om begeleiding van een (arbeids)fysiotherapeut te zoeken. Een arbeidsfysiotherapeut is gespecialiseerd in het begeleiden van werknemers die (dreigen te) verzuimen door lichamelijke klachten en helpt bij het aanleren van een gezonde manier van werken. Hierdoor kunnen de klachten in de toekomst voorkomen worden. Wilt u advies van een arbeidsfysiotherapeut? Neem dan contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Medical Taping bij klachten of pijn

Heeft u regelmatig of langdurig last van sportblessures, overbelastingsklachten of hoofdpijn? Onze gespecialiseerde therapeuten kunnen helpen door middel van Medical Taping. Dit is een vorm van tapen waarbij elastische tape de spieren ondersteunt zonder dat het u in uw bewegingen beperkt. Hiermee kunnen klachten worden voorkomen en
verholpen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak