Welkom bij FysioHolland Rotterdam, heb jij lichamelijke klachten en belemmeren deze jouw dagelijks leven? Ons team van fysiotherapeuten staat voor jou klaar! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

✓ ‘s avonds en in het weekend geopend ✓ contract met alle zorgverzekeraars ✓ PLUS gecertificeerd ✓ binnen 24 uur contact

Fysiotherapie Rotterdam

FysioHolland heeft in de regio Rotterdam elf PLUS-praktijken. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennisdeling en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we nauw samen met huisartsen, diëtisten en ziekenhuizen, zodat we jou optimale zorg kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk herstelt en jouw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. Heb jij een blessure opgelopen in het weekend of wil jij graag na werktijd naar de fysiotherapeut? Ook dan kun jij bij ons terecht! Kijk voor de actuele openingstijden op de webpagina van de locatie of informeer hiernaar bij de praktijk.

FysioHolland heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Gespecialiseerde fysiotherapie

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Onze teams bestaan uit gespecialiseerde fysiotherapeuten op diverse gebieden, waaronder orthopedische revalidatie, complexe knie- en schouderklachten en manuele therapie. De fysiotherapeut kijkt altijd naar jouw persoonlijke situatie en stemt het behandelplan hier op af, eventueel in overleg met andere zorgverleners, uiteraard pas nadat jij hier toestemming voor heeft gegeven. Naast de reguliere fysiotherapiebehandelingen in de praktijken bieden we tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van online toepassingen om het herstel te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan een app voor huiswerkoefeningen en afspraakherinneringen.

Het team

Locaties Rotterdam en Capelle

Locaties nabij Rotterdam

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak