Locatie fysiopraktijk Walenburg -fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie fysiopraktijk Walenburg -fysioholland

Rotterdam Walenburgerweg

Openingstijden

  • Maandag       10.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag         8.00 – 20.00 uur
  • Woensdag     8.00 – 12.00 uur
  • Donderdag    8.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag             8.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag          9.00 -13.00 uur

Fysiotherapie Rotterdam Walenburgerweg

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Rotterdam Walenburgerweg heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Fysiotherapie lage rugklachten Rotterdam

Heeft u last van lage rugklachten? Het Back to Move programma is wellicht iets voor u! Onder begeleiding van een fysiotherapeut van FysioHolland werkt u aan een effectieve aanpak van uw lage rugklachten. Het programma bestaat uit een uitgebreide intake, individuele behandelingen, adviezen, coaching en groepstrainingen, gericht om de belastbaarheid af te stemmen op de belasting. Benieuwd naar wat het programma voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Oedeemfysiotherapie Rotterdam

Heeft u een vermoeid en gespannen gevoel in uw handen, benen voeten of enkels? Bent u onlangs geopereerd? Of heeft u trombose of overgewicht? De ophoping van weefselvocht in delen van het lichaam, ook bekend als oedeem, kan pijnlijk of zwaar aanvoelen. Oedeem is goed te behandelen met oedeemfysiotherapie. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten bieden behandeling en advies op maat om zo uw klachten te verminderen. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak