Locatie fysiopraktijk Rotterdam Schieweg solvo 64 - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie fysiopraktijk Rotterdam Schieweg solvo 64 - fysioholland

FysioHolland Rotterdam Schieweg

Openingstijden

  • Maandag8.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 19.00 uur
  • Woensdag8.00 – 18.00 uur
  • Donderdag8.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag8.00 -18.00 uur

Fysiotherapie Rotterdam Schieweg

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Rotterdam Schieweg heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor de volgende beweegprogramma’s:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Bewegen met (beginnend) overgewicht

Heeft u een aandoening en zou meer beweging goed voor u zijn? Zoekt u begeleiding gericht op uw persoonlijke situatie? Vindt u het lastig om mee te doen aan het reguliere sportaanbod? Sluit u dan aan bij een beweegprogramma dat bij u past, zoals beweeggroepen voor kinderen, jongeren en volwassenen met (beginnend) overgewicht. U beweegt samen met lotgenoten in een sociale, kleine groep onder begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut om klachten als gevolg van een ziekte of aandoening te verminderen of om hier beter mee om te gaan in het dagelijks leven.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Vergoeding bij chronische aandoeningen

Heeft u een chronische aandoening, zoals Parkinson, artrose of diabetes? Met een verwijzing van de huisarts of medische specialist heeft u vanaf de 21e behandeling bij de fysiotherapeut recht op vergoeding uit de basisverzekering. De 20 behandelingen hiervoor zijn voor eigen rekening. In sommige gevallen, zoals bij artrose, wordt fysiotherapie of oefentherapie al eerder vergoed vanuit de basisverzekering. Vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar of neem contact op met uw fysiotherapeut.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak