bestikkering fysiopraktijk fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

bestikkering fysiopraktijk fysioholland

FysioHolland Ridderkerk

Openingstijden

 • Maandag      8.00 – 21.00 uur
 • Dinsdag        9.00 – 19.30 uur
 • Woensdag    8.00 – 21.00 uur
 • Donderdag   9.00 – 19.00 uur
 • Vrijdag   Gesloten

Fysiotherapie Ridderkerk

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Ridderkerk heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geef jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen..

Het team

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Beweegprogromma’s

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Fysiotherapie bij (top)sport

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil jij snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Fysiotherapie bij arbeidsgerelateerde klachten

Heb jij lichamelijke klachten waardoor jij het werk niet meer (volledig) kan uitvoeren? Dan is het verstandig om begeleiding van een (arbeids)fysiotherapeut te zoeken. Een arbeidsfysiotherapeut is gespecialiseerd in het begeleiden van werknemers die (dreigen te) verzuimen door lichamelijke klachten en helpt bij het aanleren van een gezonde manier van werken. Hierdoor kunnen jouw arbeidsgerelateerde klachten in de toekomst voorkomen worden. Wil jij advies van een arbeidsfysiotherapeut? Neem dan contact met ons op!

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

FysioHolland Ridderkerk
 • Oosterparkweg 35A
  2985 SX, Ridderkerk
Openingstijden
 • Maandag      8.00 – 21.00 uur
 • Dinsdag        9.00 – 19.30 uur
 • Woensdag    8.00 – 21.00 uur
 • Donderdag   9.00 – 19.00 uur
 • Vrijdag   Gesloten
Reviews