Welkom bij FysioHolland, heeft u lichamelijke klachten en belemmeren deze uw dagelijks leven? Ons team van fysiotherapeuten staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

✓ ‘s avonds en in het weekend geopend ✓ contract met alle zorgverzekeraars ✓ PLUS gecertificeerd ✓ binnen 24 uur contact

Fysiotherapie in Oudenbosch, Etten-Leur, Roosendaal e.o

FysioHolland heeft diverse PLUS-praktijken verspreid over Zuid Nederland, waaronder in Oudenbosch, Etten-Leur, Roosendaal en omliggende plaatsen. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennisdeling en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we nauw samen met huisartsen, diëtisten en ziekenhuizen, zodat we u optimale zorg kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk herstelt en uw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. Heeft u een blessure opgelopen in het weekend of wilt u graag na werktijd naar de fysiotherapeut? Ook dan kunt u bij ons terecht! Kijk voor de actuele openingstijden op de webpagina van de locatie of informeer hiernaar bij de praktijk.

FysioHolland heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Gespecialiseerde fysiotherapie

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Onze teams bestaan uit gespecialiseerde fysiotherapeuten op diverse gebieden en voor allerlei leeftijdsgroepen, waaronder kinderfysiotherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, oncologie fysiotherapie en bekkenfysiotherapie maar ook voor hoofdpijn en fysiotherapie bij chronische ziekten zoals COPD en Diabetes. De fysiotherapeut kijkt altijd naar uw persoonlijke situatie en stemt het behandelplan hier op af, eventueel in overleg met andere zorgverleners, uiteraard pas nadat u hier toestemming voor heeft gegeven. Naast de reguliere fysiotherapiebehandelingen in de praktijken bieden we tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van online toepassingen om het herstel te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan een app voor huiswerkoefeningen en afspraakherinneringen.

Het team

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak