locatie Oude Tonge 2 - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Oude Tonge 2 - fysioholland

FysioHolland Oude-Tonge

Openingstijden

 • Maandag       8.00 – 17.30 uur
 • Dinsdag         8.00 – 17.30 uur
 • Woensdag     8.00 – 18.00 uur
 • Donderdag    8.00 – 17.00 uur
 • Vrijdag            8.00 – 17.00 uur

Fysiotherapie Oude-Tonge

Lichamelijke pijn kan jij behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Oude-Tonge heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Aangesloten bij netwerken

Een aantal fysiotherapeuten uit ons team is aangesloten bij één of meerdere netwerken. Deze netwerken tonen aan dat de therapeut gespecialiseerd is in een bepaald gebied en hiervoor scholingen, cursussen en congressen kan bijwonen. In een aantal gevallen kan de aansluiting van de fysiotherapeut bij het netwerk ervoor zorgen dat de behandeling deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij de netwerken: Claudicationet. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Klachten verhelpen met manuele therapie

Heb jij regelmatig last van jouw nek, rug of pijn tussen jouw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam en jouw wervelkolom in het bijzonder. Wanneer jij manuele therapie volgt, kan jij het effect vaak direct merken. Jij beweegt vrijer, jouw houding verbetert en de pijn neemt af. Herken jij deze klachten? Neem contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Bekkenfysiotherapie Oude-Tonge

Drukkend gevoel in de onderbuik? Last van ongewenst urineverlies? Pijn tijdens of na de zwangerschap? Bekken- of bekkenbodemklachten komen vaak voor, bij zowel mannen als vrouwen. Een bekkenfysiotherapeut of -oefentherapeut helpt jou de klachten te verminderen door middel van oefeningen en advies. Herken jij bovenstaande klachten? Neem direct contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

FysioHolland Oude-Tonge
 • ‘t Getij 8

  3255 TG, Oude Tonge

Openingstijden
 • Maandag       8.00 – 17.30 uur
 • Dinsdag         8.00 – 17.30 uur
 • Woensdag     8.00 – 18.00 uur
 • Donderdag    8.00 – 17.00 uur
 • Vrijdag            8.00 – 17.00 uur
Reviews