locatie Ouddorp - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,9!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Ouddorp - fysioholland

FysioHolland Ouddorp

Openingstijden

 • Maandag      Gesloten
 • Dinsdag         6.20 – 13.00 uur
 • Woensdag     6.20 – 19.00 uur
 • Donderdag    6.20 – 13.50 uur
 • Vrijdag            12.30 – 19.00 uur
 • Zaterdag        6.20 – 13.00 uur

Fysiotherapie Ouddorp

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Ouddorp heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geef jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

  Echografie Ouddorp

  Ervaar jij al langere tijd pijn en komt jij hier maar niet van af? Is het niet duidelijk waar de pijn vandaan komt? Dan kan echografie jou helpen! Echografie is een ongevaarlijke en pijnloze methode waarbij we jouw spieren, zenuwen en gewrichten in beeld brengen. Aan de hand van echobeelden kan de therapeut bepalen wat de mogelijke oorzaak is en direct een effectief behandelplan opstellen. Vragen of direct een afspraak plannen? Neem contact met ons op.

  gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

  Medical taping bij klachten of pijn

  Heb jij regelmatig of langdurig last van sportblessures, overbelastingsklachten of hoofdpijn? Onze gespecialiseerde therapeuten kunnen helpen door middel van Medical Taping. Dit is een vorm van tapen waarbij elastische tape de spieren ondersteunt zonder dat het jou in jouw bewegingen beperkt. Hiermee kunnen klachten worden voorkomen en verholpen.

  Fysioholland mobiel rond icon

  FysioHolland App

  De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

  Locaties in de buurt

  "Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

  Elly, 45 jaar, frozen shoulder

  Heb je een vraag?

  FysioHolland Ouddorp
  • Dorpsweg 35

   3253 AG, Ouddorp

  Openingstijden
  • Maandag      Gesloten
  • Dinsdag         6.20 – 13.00 uur
  • Woensdag     6.20 – 19.00 uur
  • Donderdag    6.20 – 13.50 uur
  • Vrijdag            12.30 – 19.00 uur
  • Zaterdag        6.20 – 13.00 uur
  Reviews