Online afspraak plannen fysiotherapie Oud-Gastel e.o.

Untitled Page

Klik op het tabblad “Inschrijven” en vul de benodigde contactgegevens in. Vervolgens selecteer je “locatie” en dan krijg je de beschikbaarheid van de therapeut(en).

Wil je meer informatie over de therapeut? Kijk dan op de locatiepagina van de betreffende locatie. Kun je geen keuze maken? Dan helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op.

Is de therapeut niet beschikbaar op de dagen en tijden die voor jou het beste uitkomen? Of is met spoed een behandeling noodzakelijk (bijvoorbeeld na operatie, breuk of ongeluk)? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Onze planners gaan voor je op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Na het selecteren van een tijdstip, en het invullen van alle gegevens, ontvang je vervolgens een verificatiecode op je e-mailadres. Vul deze code in, klik op volgende (let op dat alle velden ingevuld zijn). Controleer je gegevens en klik op verzenden. Onze planners gaan aan de slag met jouw aanvraag. Je ontvangt vervolgens een definitieve bevestiging van de afspraak. Let op: wil je binnen 24 uur terecht? Dan kun je dit formulier niet gebruiken. Neem dan telefonisch contact met ons op.

Controleer eerst je spam of ongewenste e-mail. Heb je daar ook geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen, bestaat de eerste afspraak (indien mogelijk) uit een intake en aansluitend direct een eerste behandeling. Er worden in dat geval twee zittingen gerekend.

Op al onze praktijklocaties volgen we de door het RIVM goedgekeurde richtlijnen nauwgezet op, zodat jouw veiligheid gewaarborgd is. Lees HIER de laatste update en veelgestelde vragen.

FysioHolland biedt ook zeven dagen per week ook fysiotherapie op afstand (telefonisch of via beeldbellen) aan. Het beeldbellen vindt plaats in een beveiligde omgeving via de FysioHolland app.