Hoe werkt persoonlijke fysiotherapie online?

FysioHolland denkt graag met je mee. Vanwege het coronavirus bieden onze therapeuten nu online fysiotherapie, zodat we je kunnen blijven helpen bij pijnklachten. Maar hoe werkt dat nu precies? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je hebt hiervoor een telefoon en een e-mailaccount nodig, zodat we je kunnen spreken, en oefeningen en een vragenlijst kunnen toesturen.

Je krijgt via de e-mail vragenlijsten opgestuurd om je klachten in kaart te brengen. Vervolgens kan de fysiotherapeut samen met jou telefonisch de klachten en voortgang bespreken en de nodige oefeningen via e-mail toesturen of voor je klaarzetten in de FysioHolland App. De fysiotherapeut stelt voor jouw specifieke situatie een persoonlijk oefenprogramma op en geeft je toegang tot video’s van de oefeningen, zodat je ze goed kunt uitvoeren. De online begeleiding wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd bij jouw zorgverzekeraar.

null

Online begeleiding

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben veel ervaring met online begeleiding. Aan de hand van een online consult worden uw klachten besproken en wordt er advies gegeven hoe u het beste om kunt gaan met uw klachten. Mochten uw klachten aanhouden of te gecompliceerd zijn voor online begeleiding dan wordt er telefonisch met u overlegd over de vervolgstappen.
null

Online fysiotherapie oefeningen

Aan de hand van uw klachten, krijgt u van uw therapeut online oefeningen voorgeschreven. Wij kunnen de voortgang van deze oefeningen en uw herstel zorgvuldig volgen door de directe koppeling van de app aan uw patientdossier. Hierdoor kunenn wij u ook vanuit huis toch de fysiotherapeutische ondersteuning bieden die u nodig heeft

Maak een afspraak voor een online fysiotherapie consult