sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

FysioHolland STTC Nijkerk

Inloopmomenten en Hydrotherapie

Blessure opgelopen? Een snelle gratis controle? Zo snel mogelijk weer kunnen sporten? Kom dan naar één van onze gratis inloopmomenten.

Maandag         19.00 – 19.30 uur (Inloop)
Dinsdag           19.00 – 19.30 uur (Inloop)
Woensdag       12.00 – 12.30 uur (Inloop)
Donderdag      12.00 – 12.30 uur (Inloop)
Donderdag      12.30 – 14.30 uur (Hydrotherapie)
Vrijdag             12.00 – 12.30 uur (Inloop)

Openingstijden

 • Maandag11.00 – 20.00 uur
 • Dinsdag14.00 – 21.00 uur
 • Woensdag8.00 – 18.00 uur
 • Donderdag8.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 18.00 uur

Fysiotherapie Nijkerk

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHollandSTTC Nijkerk heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

 

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Dry Needling bij spierpijnklachten

Heb jij last van (langdurige) spierpijnklachten? Dry Needling is hiervoor één van de meest effectieve behandelmethoden. De gespecialiseerde fysiotherapeut prikt met een dunne naald de spierverhardingen (‘triggerpoints’) aan, waardoor de spier aanspant en vervolgens ontspant. Op korte termijn leidt dit tot afname van pijn, verbetering in souplesse en toename van kracht direct voelbaar. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Geriatriefysiotherapie in Nijkerk

Neemt jouw spierkracht af? Wordt het uitvoeren van dagelijkse activiteiten moeilijker? Een geriatriefysiotherapeut kan jou begeleiden om samen met jou jouw mobiliteit en zelfstandigheid te herwinnen. De geriatriefysiotherapeut is er voor ouderen, mensen met een hoge (biologische) leeftijd en/of een complexe gezondheidsproblematiek. Bijvoorbeeld na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, osteoporose of valproblemen. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland STTC Nijkerk
  • Oude Barneveldseweg 65C, 3862 PS, Nijkerk
  Openingstijden
  • Maandag11.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag14.00 – 21.00 uur
  • Woensdag8.00 – 18.00 uur
  • Donderdag8.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 18.00 uur
  Reviews