Kliniek voor Bewegingszorg Naarden, Bergman clinics - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Kliniek voor Bewegingszorg Naarden, Bergman clinics - fysioholland

FysioHolland Medicort Naarden (Bergman Clinics)

Openingstijden

  • Maandag7.30 – 21.00 uur
  • Dinsdag7.30 – 21.00 uur
  • Woensdag7.30 – 21.00  uur
  • Donderdag7.30 – 21.00 uur
  • Vrijdag7.30 – 18.00 uur
  • Zaterdag9.00 – 12.00 uur

Fysiotherapie Naarden

Heeft u een sportblessure opgelopen tijdens het sporten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Medicort Naarden (gevestigd in Bergman Clinics) heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. U kunt bij ons onder andere terecht voor sportfysiotherapie op de gebieden: knie, schouder, heup, elleboog, enkel, hand/pols, voet, en rug/wervelkolom. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Fysiotherapie voor sporters

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wilt u snel weer op het veld staan? Pijnvrij uw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Inspanningstesten en sportmedische keuring

Bent u in training voor een bepaald doel of begint u juist na lange tijd weer met sporten? Dan kan een maximale inspanningstest of sportmedische keuring in combinatie met trainingsadvies u verder helpen. Aan de hand van de resultaten van de testen krijgt u advies over uw sportbelasting en kunt u gerichter trainen. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Maak een afspraak