Fysiotherapie mogelijkheden in tijden van corona

Heb jij lichamelijke klachten, maar twijfel jij of fysiotherapie mogelijk is in tijden van corona?

FysioHolland denkt graag met jou mee. In verband met het coronavirus hebben we de praktijken zo ingericht dat het mogelijk blijft om op een veilige en verantwoorde manier fysiotherapie op de praktijk te volgen. Op de praktijk gelden bepaalde huisregels voor jouw en onze veiligheid. We vragen jou de huisregels door te lezen voordat jij naar de praktijk komt.

Online fysiotherapie op afstand blijft ook mogelijk, zodat jij jouw fysiotherapiebehandeling kunt voortzetten. Ook als jij klachten hebt zoals hoesten, niezen of verkoudheid biedt een online fysiotherapieconsult uitkomst. Jij krijgt dan digitaal een vragenlijst opgestuurd om jouw klachten in kaart te brengen. Op basis daarvan bespreek jij telefonisch met jouw fysiotherapeut de mogelijkheden en jouw persoonlijke wensen.

FysioHolland heeft diverse online mogelijkheden om jou te helpen van jouw klachten af te komen. Zo kunnen wij oefeningen via e-mail toesturen of deze voor je klaarzetten in de FysioHolland App. Zowel de fysieke behandeling als online fysiotherapie behandeling wordt gedeclareerd bij jouw zorgverzekeraar.

null

Fysieke behandeling op de praktijk

Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd en voor ieder zijn veiligheid werken ze indien nodig allemaal met persoonlijke beschermingsmiddelen. Wil jij meer weten over de voorzorgsmaatregelen die FysioHolland heeft genomen? Klik dan hier.
null

Online fysiotherapie

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben veel ervaring met online begeleiding. Aan de hand van een online consult worden jow klachten besproken en wordt er advies gegeven hoe jij het beste om kunt gaan met jouw klachten. Mochten jouw klachten aanhouden of te gecompliceerd zijn voor online begeleiding dan wordt er telefonisch met jou overlegd over de vervolgstappen. Het kan in sommige situaties toch aan te raden zijn om alsnog naar de praktijk te komen.
null

Online fysiotherapie oefeningen

Aan de hand van jouw klachten, krijg jij van jouw therapeut online oefeningen voorgeschreven. Wij kunnen de voortgang van deze oefeningen en jouw herstel zorgvuldig volgen door de directe koppeling van de app aan jouw patientdossier. Hierdoor kunnen wij jou ook vanuit huis toch de fysiotherapeutische ondersteuning bieden die jij nodig hebt.
null

Geheel zelfstandig aan de slag zolang je je daar prettig bij voelt

Wil jij zelfstandig thuis aan de slag, dan kan dat voor sommige klachten nu ook! Via onderstaande apps kun jij zelfstandig werken aan vermindering van klachten bij artrose (Join2Move) en vermindering van nekklachten. Zo krijgt jij toegang tot oefeningen en oefenschema’s zodat jij kunt werken aan de vermindering van de klacht.

Maak een afspraak met de fysiotherapeut