Fysiotherapie mogelijkheden in tijden van corona

Heeft u lichamelijke klachten, maar twijfelt u of fysiotherapie mogelijk is in tijden van corona?

FysioHolland denkt graag met u mee. In verband met het coronavirus hebben we de praktijken zo ingericht dat het mogelijk blijft om op een veilige en verantwoorde manier fysiotherapie op de praktijk te volgen. Op de praktijk gelden bepaalde huisregels en gebruiken we persoonlijke beschermingsmiddelen waar nodig voor uw en onze veiligheid. We vragen u deze huisregels door te lezen voordat u naar de praktijk komt.
Heeft u (of iemand binnen uw huishouden) last van COVID-19 symptomen, zoals koorts of verkoudheidsklachten, of is er bij u of uw huisgenoten in de afgelopen 14 dagen COVID-19 vastgesteld? Dan verzoeken wij u niet naar de praktijk te komen en telefonisch contact op te nemen.

Online fysiotherapie op afstand blijft ook mogelijk, zodat u uw fysiotherapiebehandeling kunt voortzetten. Ook als u klachten heeft zoals hoesten, niezen of verkoudheid biedt een online fysiotherapieconsult uitkomst. U krijgt dan digitaal een vragenlijst opgestuurd om uw klachten in kaart te brengen. Op basis daarvan bespreekt u telefonisch met uw fysiotherapeut de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen.

FysioHolland heeft diverse online mogelijkheden om u te helpen van uw klachten af te komen. Zo kunnen wij u oefeningen via e-mail toesturen of deze voor u klaarzetten in de FysioHolland App. Zowel de fysieke behandeling als online fysiotherapie behandeling wordt gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

null

Fysieke behandeling op de praktijk

Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd en voor ieder zijn veiligheid werken ze indien nodig allemaal met persoonlijke beschermingsmiddelen. Wilt u meer weten over de voorzorgsmaatregelen die FysioHolland heeft genomen? Klik dan hier.
null

Online fysiotherapie

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben veel ervaring met online begeleiding. Aan de hand van een online consult worden uw klachten besproken en wordt er advies gegeven hoe u het beste om kunt gaan met uw klachten. Mochten uw klachten aanhouden of te gecompliceerd zijn voor online begeleiding dan wordt er telefonisch met u overlegd over de vervolgstappen. Het kan in sommige situaties toch aan te raden zijn om alsnog naar de praktijk te komen.
null

Online fysiotherapie oefeningen

Aan de hand van uw klachten, krijgt u van uw therapeut online oefeningen voorgeschreven. Wij kunnen de voortgang van deze oefeningen en uw herstel zorgvuldig volgen door de directe koppeling van de app aan uw patientdossier. Hierdoor kunenn wij u ook vanuit huis toch de fysiotherapeutische ondersteuning bieden die u nodig heeft
null

Geheel zelfstandig aan de slag zolang je je daar prettig bij voelt

Wilt u zelfstandig thuis aan de slag, dan kan dat voor sommige klachten nu ook! Via onderstaande apps kunt u zelfstandig werken aan vermindering van klachten bij artrose (Join2Move) en vermindering van nekklachten. Zo krijgt u toegang tot oefeningen en oefenschema’s zodat u kunt werken aan de vermindering van de klacht.

Maak een afspraak met de fysiotherapeut