sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Middelharnis 1 - fysioholland

Middelharnis

Openingstijden

  • Maandag       7.30 – 21.30 uur
  • Dinsdag         8.00 – 17.00 uur
  • Woensdag     8.00 – 18.00
  • Donderdag    7.30 – 20.30 uur
  • Vrijdag            8.00 – 17.00 uur

Fysiotherapie Middelharnis

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Middelharnis heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Aangesloten bij netwerken

Een aantal fysiotherapeuten uit ons team is aangesloten bij één of meerdere netwerken. Deze netwerken tonen aan dat de therapeut gespecialiseerd is in een bepaald gebied en hiervoor scholingen, cursussen en congressen kan bijwonen. In een aantal gevallen kan de aansluiting van de fysiotherapeut bij het netwerk ervoor zorgen dat de behandeling deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij de netwerken: Claudicationet. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Lichamelijke klachten door psychische factoren

Moeite met ontspannen? Extreme vermoeidheid? Onverklaarbare spier- of gewrichtspijn? Dit zijn psychosomatische klachten, oftewel lichamelijke klachten waarbij psychische en sociale factoren een rol spelen. Een psychosomatisch fysiotherapeut begeleidt u bij het herstellen van het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid, en spanning en ontspanning. Heeft u vragen hierover of wilt u graag advies van de fysiotherapeut? Neem dan contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Bekkenfysiotherapie Middelharnis

Drukkend gevoel in de onderbuik? Last van ongewenst urineverlies? Pijn tijdens of na de zwangerschap? Bekkenbodemklachten komen vaak voor, bij zowel mannen als vrouwen. Een bekkenbodemfysiotherapeut of -oefentherapeut kan helpen de klachten te verminderen door middel van oefeningen en advies. Herkent u bovenstaande klachten? Neem direct contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak