Locatie fysiopraktijk Maastricht solvo 77 - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,9!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie fysiopraktijk Maastricht solvo 77 - fysioholland

Maastricht

Openingstijden

 • Maandag      7.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag        7.00 – 18.30 uur
 • Woensdag    7.00 – 18.30 uur
 • Donderdag   7.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag           7.00 – 18.00 uur

Fysiotherapie Maastricht

Lichamelijke pijn kan jij behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jijeen blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Maastricht is gevestigd in fitness- en healthclub Club Pellikaan en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Beweegprogramma kinderen met overgewicht

Is jouw kind te zwaar? En heeft hij of zij een extra steuntje in de rug nodig om voldoende te bewegen? Het beweegprogramma Kinderen in Beweging helpt kinderen met overgewicht om spelenderwijs gezond en actief te worden. Zowel jij als jouw kind krijgen handige tips van de fysiotherapeut en diëtist om meteen toe te passen. Wil jij begeleiding voor jouw kind om spelenderwijs meer te bewegen en een betere levensstijl aan te leren? Neem contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Sportfysiotherapie Maastricht

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil jij snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Maastricht
  • Dousbergweg 4

   6216 GC, Maastricht

  Openingstijden
  • Maandag      7.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag        7.00 – 18.30 uur
  • Woensdag    7.00 – 18.30 uur
  • Donderdag   7.00 – 18.30 uur
  • Vrijdag           7.00 – 18.00 uur
  Reviews