sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Loosdrecht fysioholland

Loosdrecht

Openingstijden

  • Maandag8.00 – 22.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 21.00 uur
  • Woensdag8.00 – 12.00 uur
  • Donderdag8.00 – 22.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag9.00 – 12.30 uur

Zomerrooster (van 6 juli t/m 14 augustus zijn onderstaande openingstijden van kracht)

Maandag          08.00 – 17.00 uur

Dinsdag            08.00 – 21.00 uur

Woensdag        08.00 – 12.00 uur

Donderdag       08.00 – 21.00 uur

Vrijdag              08.00 – 16.00 uur

Fysiotherapie Loosdrecht

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Loosdrecht, voorheen Het Fysiopraktikum, heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Fysiotherapie voor kinderen

Heeft u het idee dat uw kind zich langzamer ontwikkelt? Of dat uw kind onhandig beweegt? Blijf niet met uw vraag rondlopen, maar stel uw vraag aan onze therapeuten. De fysiotherapeut onderzoekt of het gaat om een vertraging in de normale motorische ontwikkeling of dat er sprake is van een afwijkende motoriek. Op basis van observatie, tests en onderzoek stelt de fysiotherapeut een behandelplan op. Vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Manuele therapie Loosdrecht

Heeft u regelmatig last van uw nek, rug of pijn tussen uw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van uw lichaam en uw wervelkolom in het bijzonder. Wanneer u manuele therapie volgt, kunt u het effect vaak direct merken. U beweegt vrijer, uw houding verbetert en de pijn neemt af. Herkent u deze klachten? Neem contact met ons op!

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak