sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Loosdrecht fysioholland

Loosdrecht

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 22.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 21.00 uur
 • Woensdag8.00 – 12.00 uur
 • Donderdag8.00 – 22.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag9.00 – 12.30 uur

Zomerrooster (van 6 juli t/m 14 augustus zijn onderstaande openingstijden van kracht)

Maandag          08.00 – 17.00 uur

Dinsdag            08.00 – 21.00 uur

Woensdag        08.00 – 12.00 uur

Donderdag       08.00 – 21.00 uur

Vrijdag              08.00 – 16.00 uur

Fysiotherapie Loosdrecht

Lichamelijke pijn kan jij behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Loosdrecht, voorheen Het Fysiopraktikum, heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Fysiotherapie voor kinderen

Heb jij het idee dat jouw kind zich langzamer ontwikkelt? Of dat jouw kind onhandig beweegt? Blijf niet met jouw vraag rondlopen, maar stel jouw vraag aan onze therapeuten. De fysiotherapeut onderzoekt of het gaat om een vertraging in de normale motorische ontwikkeling of dat er sprake is van een afwijkende motoriek. Op basis van observatie, tests en onderzoek stelt de fysiotherapeut een behandelplan op. Vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Manuele therapie Loosdrecht

Heb jij regelmatig last van jouw nek, rug of pijn tussen jouw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam en jouw wervelkolom in het bijzonder. Wanneer jij manuele therapie volgt, kan jij het effect vaak direct merken. Jij beweegt vrijer, jouw houding verbetert en de pijn neemt af. Herken jij deze klachten? Neem contact met ons op!

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

FysioHolland Loosdrecht
 • Nootweg 27A, 1231 CP, Loosdrecht
Openingstijden
 • Maandag8.00 – 22.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 21.00 uur
 • Woensdag8.00 – 12.00 uur
 • Donderdag8.00 – 22.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag9.00 – 12.30 uur
Reviews