sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

Lelystad Fit For Free

Openingstijden

  • Maandag14.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag14.00 – 20.00 uur
  • Woensdag14.00 – 20.00 uur
  • Donderdag14.00 – 20.00 uur

Fysiotherapie Lelystad Fit For Free

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Lelystad de Meent is gevestigd in Fit For Free op de eerste verdieping en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Algemene fysiotherapie

Aanhoudende of acute pijnklachten? Moeite met bewegen of het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden? Klachten aan de knie, rug en schouders zijn veelvoorkomend. Een (algemeen) fysiotherapeut kan helpen! Hij/zij adviseert, begeleidt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse bezigheden kan uitvoeren. Heeft u klachten waar u behandeling of advies voor zoekt? Neem dan contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Eerste afspraak bij de fysiotherapeut

Heeft u klachten, blessures of vragen? Dan kunt u zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Neem bij de eerste afspraak een handdoek en uw legitimatiebewijs mee. Draag afhankelijk van uw klachten comfortabele kleding zodat u gemakkelijk kunt bewegen. Gedurende de eerste afspraak zal de therapeut de klachten met u bespreken, om zo de oorzaak en verdere behandeling vast te stellen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ik heb fysiotherapie bij Edwin de Jong. Ik heb hier veel baat bij en ben heel tevreden met de behandelingen, zowel in de fysiopraktijk als in de sportschool."

Mevrouw Gimpel

Maak een afspraak