Locatie Eemnesserweg Laren - FysioHolland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locaties icon - fysioholland

Laren Raadhuis

Openingstijden

 • Maandag      7.30 – 19.00 uur
 • Dinsdag        7.30 – 20.00 uur
 • Woensdag    7.30 – 19.00 uur
 • Donderdag   7.30 – 20.00 uur
 • Vrijdag           7.30 – 19.00 uur

Fysiotherapie Laren Raadhuis

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Laren Raadhuis heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Aangesloten bij netwerken

Een aantal fysiotherapeuten uit ons team is aangesloten bij één of meerdere netwerken. Deze netwerken tonen aan dat de therapeut gespecialiseerd is in een bepaald gebied en hiervoor scholingen, cursussen en congressen kan bijwonen. In een aantal gevallen kan de aansluiting van de fysiotherapeut bij het netwerk ervoor zorgen dat de behandeling deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij de netwerken: Schouder Netwerk. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Beweeggroepen Laren

Heb jij een aandoening en wil jij meer bewegen? Zoek jij begeleiding gericht op jouw persoonlijke situatie? Vind jij het lastig om mee te doen aan het reguliere sportaanbod? Sluit jij dan aan bij een beweegprogramma dat bij jou past, zoals bewegen met COPD, artrose of diabetes. Jij beweegt samen met lotgenoten in een sociale, kleine groep onder begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut om klachten als gevolg van een ziekte of aandoening te verminderen of om hier beter mee om te gaan in het dagelijks leven.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Effectieve aanpak lage rugklachten

Heb jij last van lage rugklachten? Ons lage rug programma Back to Move is wellicht iets voor jou! Onder begeleiding van een fysiotherapeut van FysioHolland werk jij aan een effectieve aanpak van jouw lage rugklachten. Het programma bestaat uit een uitgebreide intake, individuele behandelingen, adviezen, coaching en groepstrainingen, gericht om de belastbaarheid af te stemmen op de belasting. Benieuwd naar wat het programma voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Laren Raadhuis
  • Eemnesserweg 19E, 1251 NA, Laren
  Openingstijden
  • Maandag      7.30 – 19.00 uur
  • Dinsdag        7.30 – 20.00 uur
  • Woensdag    7.30 – 19.00 uur
  • Donderdag   7.30 – 20.00 uur
  • Vrijdag           7.30 – 19.00 uur
  Reviews