sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

FysioHolland Tergooi Hilversum

Openingstijden

  • Maandag      8.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag        8.00 – 18.00 uur
  • Woensdag    8.00 – 18.00 uur
  • Donderdag   8.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag           8.00 – 18.00 uur

Fysiotherapie Tergooi Hilversum

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Tergooi heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Tenslotte hebben een aantal fysiotherapeuten korte lijnen met het Beweegcentrum Tergooi, voor sport en orthopedische revalidatie. Deze locatie beschikt over de laatste technologie voor het uitvoeren van sportspecifieke testen en vertegenwoordigt de meeste sportclubs in de regio. Meer weten? Klik dan hier.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Medische Fitness in het Tergooi ziekenhuis

Heeft u een aandoening of bent u geopereerd en zou (meer) beweging goed voor u zijn? Dan is Medische Fitness wellicht geschikt voor u. U traint onder begeleiding in een energieke en sociale omgeving. Uiteraard houden wij rekening met uw aandoening en gezondheid zodat u op uw eigen niveau aan uw herstel werkt. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Logopedie en ergotherapie bij FysioHolland Tergooi

Naast fysiotherapie biedt het Tergooi Ziekenhuis ook logopedie en ergotherapie aan. Een logopedist begeleidt cliënten met communicatiestoornissen in taal, stem, gehoord, spraak en/of slikken. U kunt bij onze ergotherapeuten terecht voor begeleiding om uw dagelijkse activiteiten zo veel mogelijk zelfstandig uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke, psychische en cognitieve problemen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak