sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

FysioHolland Tergooi MC Hilversum

 • Laan van Tergooi 2
  1212 VG Hilversum (Ingang Van Riebeeckweg)
 • Hand pols centrum (HPC)
  Laan van Tergooi 8, 1212 VG Hilversum
 • 088 753 14 50

Openingstijden

 • Maandag      8.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag        8.00 – 18.00 uur
 • Woensdag    8.00 – 18.00 uur
 • Donderdag   8.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag           8.00 – 18.00 uur

Fysiotherapie Tergooi MC Hilversum

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Tergooi heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Tenslotte hebben een aantal fysiotherapeuten korte lijnen met het Beweegcentrum Tergooi, voor sport en orthopedische revalidatie. Deze locatie beschikt over de laatste technologie voor het uitvoeren van sportspecifieke testen en vertegenwoordigt de meeste sportclubs in de regio. Meer weten? Klik dan hier.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Medische Fitness in het Tergooi MC

Heb jij een aandoening of ben jij geopereerd en zou (meer) beweging goed voor jou zijn? Dan is Medische Fitness wellicht geschikt voor jou. Jij traint onder begeleiding in een energieke en sociale omgeving. Uiteraard houden wij rekening met jouw aandoening en gezondheid zodat jij op jouw eigen niveau aan jouw herstel werkt. Door de persoonlijke begeleiding wordt jij maximaal ondersteund bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Voor meer informatie neem contact op via: medischfitnesstergooi@fysioholland.nl 

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Logopedie en ergotherapie bij FysioHolland Tergooi MC

Naast fysiotherapie biedt het Tergooi MC ook logopedie en ergotherapie aan. Een logopedist begeleidt cliënten met communicatiestoornissen in taal, stem, gehoord, spraak en/of slikken. Jij kunt bij onze ergotherapeuten terecht voor begeleiding om jouw dagelijkse activiteiten zo veel mogelijk zelfstandig uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke, psychische en cognitieve problemen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

  Heb je een vraag?

   FysioHolland Tergooi MC Hilversum
   • Laan van Tergooi 2, 1212 VG Hilversum (Ingang Van Riebeeckweg)
   Openingstijden
   • Maandag      8.00 – 18.00 uur
   • Dinsdag        8.00 – 18.00 uur
   • Woensdag    8.00 – 18.00 uur
   • Donderdag   8.00 – 18.00 uur
   • Vrijdag           8.00 – 18.00 uur
   Reviews