Hydrotherapie - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Hydrotherapie - fysioholland

Hilversum Optisport – De Lieberg

Hydrotherapie uren Hilversum

  • Maandag13.00 – 14.00 uur
  • Maandag14.00 – 15.00 uur
  • Maandag20.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag9.00 – 10.00 uur
  • Woensdag8.15 – 9.15 uur
  • Donderdag13.15 – 14.15 uur
  • Vrijdag13.15 – 14.15 uur

Hydrotherapie Hilversum Optisport – De Lieberg

Heeft u last van uw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Heeft u al aan bewegen in het water gedacht? Fysiotherapie in het water, ook hydrotherapie of therapeutisch zwemmen genoemd, kan de belasting van uw gewrichten enorm verminderen terwijl u wel uw kracht, stabiliteit en mobiliteit traint. Bent u herstellende van een ziekte of operatie? Heeft u een chronische aandoening en is bewegen pijnlijk of lastig? Onze specialisten van FysioHolland Hilversum, gevestigd in Optisport de Lieberg begeleiden u graag bij het opbouwen van uw kracht en mobiliteit.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. Hydrotherapie is een fysiotherapeutische oefenmethode in het water. In het water heeft de zwaartekracht minder grip, waardoor bewegen makkelijker gaat. U traint in een kleine groep onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in warm water.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Neurologische therapie
  • Parkinson
  • MS
Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Vergoeding chronische aandoening

Heeft u een chronische aandoening, zoals Parkinson, artrose of diabetes? Met een verwijzing van de huisarts of medische specialist heeft u vanaf de 21e behandeling bij de fysiotherapeut recht op vergoeding uit de basisverzekering. De 20 behandelingen hiervoor zijn voor eigen rekening. In sommige gevallen, zoals bij artrose, wordt fysiotherapie of oefentherapie al eerder vergoed vanuit de basisverzekering. Vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar of neem contact op met uw fysiotherapeut.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Hydrotherapie bij FysioHolland Hilversum Optisport – De Lieberg

Bewegen in het water is ideaal wanneer u moeite heeft met bewegen door bijvoorbeeld gewrichtsklachten, zoals artrose, reuma of fybromyalgie, maar ook als u herstellende bent van een ziekte of operatie, of bij de ziekte van Parkinson of Multiple Sclerose. Onze ervaren fysiotherapeuten bieden u specialistische begeleiding, afgestemd op uw persoonlijke situatie en doelen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak