Fysioholland locatue Hilversum Van Hellemond
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Fysioholland locatue Hilversum Van Hellemond

FysioHolland STTC Hilversum

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 13.00 uur
 • Woensdag8.00 – 17.30 uur
 • Donderdag13.00 – 16.30 uur
 • Vrijdag13.00 – 17.00 uur

Gratis inloopspreekuur

Maandag         9.00 – 10.00 uur

Fysiotherapie STTC Hilversum

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Hilversum Hellemond Sport heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Sporten met FysioHolland Gezond & Actief

Wil jij sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wil jij afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat jij minder last hebt van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor jou. Jij traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding word jij maximaal ondersteund bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Manuele therapie bij lichamelijke klachten

Heb jij regelmatig last van jouw nek, rug of pijn tussen jouw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam en jouw wervelkolom in het bijzonder. Wanneer jij manuele therapie volgt, kun je het effect vaak direct merken. Je beweegt vrijer, jouw houding verbetert en de pijn neemt af. Snel een oplossing voor jouw klachten? Neem contact met ons op!

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

FysioHolland STTC Hilversum
 • Johan de Wittstraat 40, 1215 GX, Hilversum
Openingstijden
 • Maandag8.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 13.00 uur
 • Woensdag8.00 – 17.30 uur
 • Donderdag13.00 – 16.30 uur
 • Vrijdag13.00 – 17.00 uur
Reviews