Fysiotherapie in het centrum bij huisartsenpraktijk Pourfar en Khalili.

FysioHolland Fysiotherapie Fijnaart

FysioHolland Fysiotherapie Fijnaart is gevestigd naast de huisartsenpraktijk Pourfar en Khalili. Mooie ruime kamers met veel licht en een ruime oefenzaal met nieuwe apparatuur. De praktijk is op de begane grond en dus makkelijk toegankelijk. Je kan er makkelijk parkeren en iedereen is welkom in de praktijk!

Waarom FysioHolland Fysiotherapie Fijnaart?

Het team van FysioHolland Fysiotherapie Fijnaart is naast algemene fysiotherapie ook gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie. Er is een goede samenwerking met verschillende specialisten en huisartsen in het pand ernaast. Onze fysiotherapeuten zijn erg gemotiveerd om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Dus heb je klachten? Maak dan snel een afspraak bij FysioHolland Fijnaart!

Doordeweeks elke dag geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

8.9 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie Fijnaart

Je kunt bij FysioHolland Fijnaart terecht voor onder andere:

  “Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan begeleiden een veilig en vertrouwd gevoel in hun lijf te ontwikkelen. Ik vind het ontroerend als jonge mensen, regelmatig na veel ruis in hun kindertijd of in hun jeugd, letterlijk en figuurlijk hun balans ontwikkelen.”

  Riekje Wiersma,
  Psychosomatisch fysiotherapeut bij FysioHolland Fysiotherapie Fijnaart

  Algemene fysiotherapie bij FysioHolland Fijnaart

  Heb jij lichamelijke klachten die niet zomaar overgaan? Bij FysioHolland Fijnaart kunnen wij jou helpen. Jouw fysiotherapeut gaat door middel van een uitgebreid intakegesprek al jouw klachten inventariseren en op basis hiervan een behandelplan opstellen. Hiermee helpt jouw fysiotherapeut jou zo snel mogelijk van de klachten af en zal je tips meegeven om in de toekomst klachten te voorkomen. Lees meer…

  Psychosomatische fysiotherapie bij FysioHolland Fijnaart

  Heb jij last van extreme vermoeidheid, burn-out klachten of andere lichamelijke klachten waarbij niet een duidelijke oorzaak is aan te wijzen? Bij FysioHolland Fijnaart kunnen wij jou helpen. Riekje kan jou afhankelijk van het intakegesprek leren je lijf beter te begrijpen. Samen stellen jullie doelen op om je zo goed mogelijk van je klachten af te helpen.  Lees meer…

  Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie Fijnaart

  "Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

  Elly, 45 jaar, frozen shoulder

  Heb je een vraag?

  FysioHolland Fysiotherapie Fijnaart
  • Nieuwe Dorpsweg 1

   4793 BR, Fijnaart

  Openingstijden
  • Maandag07.30 – 21.00 uur
  • Dinsdag07.30 – 20.00 uur
  • Woensdag07.30 – 21.00 uur
  • Donderdag07.30 – 21.00 uur
  • Vrijdag07.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag09.00 – 11.00 uur (op afspraak)
  Reviews