Locatie Enschede Geessinkbrink - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie Enschede Geessinkbrink - fysioholland

FysioHolland Enschede Geessinkbrink 

Openingstijden

 • Maandag       8.00 – 21.00 uur
 • Dinsdag         8.00 – 21.00 uur
 • Woensdag     8.00 – 21.00 uur
 • Donderdag    8.00 – 20.00 uur
 • Vrijdag            8.00 – 19.00 uur
 • Zaterdag        8.00 – 12.00 uur

Enschede Geessinkbrink

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Enschede Geessinkbrink  heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Samenwerkingen
Wij zijn aangesloten bij meerdere sportverenigingen:
Daarnaast werken we ook samen met Dr. Ariës en Hullegie & Richter fysiotherapie.

U kunt bij ons terecht voor de volgende beweeggroepen:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Trainen bij FysioHolland Gezond & Actief

Wil jij sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wil jij afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat jij minder last hebt van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor jou. Jij traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding word jij maximaal ondersteund bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Bewegen met neurologische aandoening

Heb jij een beroerte gehad? Of heb jij Parkinson, MS of NAH? Neurogym is een beweegprogramma voor cliënten met een neurologische aandoening, gericht op de zelfstandigheid in het dagelijks leven. Het programma richt zich op revalidatie en herstel. Je krijgt een persoonlijk behandelplan waarna jij samen met de therapeut aan de slag gaat met functionele oefeningen. Vragen of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

“Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

FysioHolland Enschede – Geessinkbrink
 • Geessinkbrink 7
  7544 CW, Enschede
Openingstijden
 • Woensdag     8.00 – 21.00 uur
 • Maandag       8.00 – 21.00 uur
 • Dinsdag         8.00 – 21.00 uur
 • Donderdag    8.00 – 20.00 uur
 • Vrijdag            8.00 – 19.00 uur
 • Zaterdag        8.00 – 12.00 uur
Reviews