FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Bij FysioHolland fysiotherapie Enschede Geessinkbrink kun je terecht voor fysiotherapie en vrij sporten. Wij beschikken namelijk over een sportzaal waar u kunt sporten, zowel met als zonder afspraak. Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds is er begeleiding aanwezig in de zaal. U heeft de mogelijkheid om een persoonlijk schema te laten samenstellen voor individuele trainingen, of u kunt deelnemen aan gezellige groepslessen. Onze sportomgeving is toegankelijk voor iedereen, en we streven naar een vriendelijke sfeer. Maandelijks organiseren we bovendien leuke sportactiviteiten waarvoor u zich kunt aanmelden. Kom eens bij ons langs! We hebben een laagdrempelige sportomgeving waar iedereen welkom is. Je kunt bij ons gratis parkeren.

Veel specialisaties

FysioHolland heeft aan de Geessinkbrink een gemotiveerd en gezellig team. De koffie staat altijd klaar! Wij hebben een groot aanbod aan specialisaties onder één dak en de lijnen onderling zijn kort. Je kan bij ons terecht voor fysiotherapie, oefentherapie, podologie, haptotherapie, manuele fysiotherapie en ook kinder-manuele therapie.

Ondersteuning en begeleiding tijdens en na kanker

Het ervaren van kanker is een ingrijpende gebeurtenis die een aanzienlijke impact heeft op zowel het leven als het welzijn van een individu. Bij FysioHolland richten we ons op het verbeteren van de kwaliteit van leven in alle stadia van de ziekte. Wij bieden gespecialiseerde, geïntegreerde eerstelijnszorg die zich richt op zowel fysieke als psychosociale uitdagingen.

Wat kunt u verwachten van de oncologiefysiotherapeut?

Een oncologiefysiotherapeut biedt ondersteuning bij klachten tijdens en na kankerbehandelingen en in alle fasen van de ziekte. Het eerste consult kan zowel fysiek in de praktijk, online, of bij u thuis plaatsvinden, afhankelijk van uw wensen. De therapeut heeft nauwe samenwerking met andere disciplines en het ziekenhuis om een geïntegreerde zorg te waarborgen en u optimaal te ondersteunen.

We adviseren een vroege aanmelding na de diagnose voor optimale fysieke begeleiding tijdens het behandeltraject. Maar uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment aanmelden.

Mochten er vragen zijn, dan kunt u rechtstreeks schakelen met onze oncologie- en oedeemfysiotherapeut Marjon Arfman via m.arfman@fysioholland.nl

's avonds en in het weekend geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

“Met een frisse blik op het vak fysiotherapie probeer ik samen met jou een plan op te stellen voor de korte of lange duur om zo vrij en functioneel mogelijk te kunnen bewegen.”

Hendrik Barels,
(algemeen) fysiotherapeut bij FysioHolland Enschede Geessinkbrink

Orthopedische revalidatie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Ben je onlangs geopereerd of word je binnenkort geopereerd? Dan kan je bij FysioHolland Enschede Geessinkbrink terecht voor een revalidatietraject. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste manier revalideert en daardoor klachten in de toekomst zoveel mogelijk voorkomt. Na de operatie zoeken onze fysiotherapeuten indien nodig jou thuis op. Een goede begeleiding bij het bewegen is cruciaal voor een goed herstel. Als de operatie nog op de planning staat, kan je ook bij ons terecht voor begeleiding. Wanneer je met een goede conditie de operatie in gaat, is de kans op complicaties kleiner. Lees meer…

Schoudertherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Schouderpijn is een veel voorkomende klacht onder de Nederlanders. Soms gaan deze klachten snel weg, maar soms zijn ze hardnekkiger en lijken ze lastig weg te gaan. Bij FysioHolland Enschede Geessinkbrink bieden wij een speciale therapie aan voor schouders. Hierbij geeft de fysiotherapeut advies en oefeningen om deze klachten te voorkomen. Schouderklachten komen namelijk vaak voor door lang in dezelfde houding te zitten, door stress of een peesontsteking. Afhankelijk van de klacht en de oorzaak bepaalt de fysiotherapeut de behandeling. Lees meer…

McKenzie therapie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

McKenzie therapie is niet de bekendste behandelmethode, maar zeker een hele effectieve methode. Heb jij geregeld nek- en rugklachten? Dan is McKenzie therapie iets voor jou. De therapie bestaat uit het maken van specifieke en effectieve oefeningen die jij zelfstandig kunt uitvoeren. Deze oefeningen worden bepaald door onze McKenzie therapeut Ron. Hierdoor neemt de pijn af en de beweeglijkheid toe. Ook is gebleken dat McKenzie therapie geschikt is bij knie- en schouderpijn. Ben je benieuwd geworden? Lees meer…

Dry Needling in FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Dry Needling is een zeer effectieve behandelmethode die kan worden toegepast ter aanvulling van fysiotherapie. Door in verkrampte spieren in bijvoorbeeld de nek, schouder of rug een dunne naald te plaatsen komen deze spieren vrijwel direct tot ontspanning. Soms is dit maar een keer nodig, maar het kan ook vaker worden ingezet. Dit is uiteraard afhankelijk van de ernst van de klacht. Meer informatie? Lees meer….

Neurogym bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Heb jij onlangs een beroerte gehad of heb jij MS, Parkinson of een niet aangeboren hersenletsel en heb je moeite met het uitvoeren van activiteiten die voorheen vanzelfsprekend waren? Bij ons speciale beweegprogramma neurogym zorg jij er samen met Wouter en de rest van de groep voor dat de mate van zelfstandigheid toeneemt en het functioneren verbetert. Daarnaast helpt de training en de mede deelnemers voor een stuk acceptatie en verwerking. We doen het samen en samen zijn we sterk! Lees meer…

Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

“Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ik ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

  FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink
  • Geessinkbrink 7, 7544 CW, Enschede
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 21.00 uur
  • Woensdag8.00 – 21.00 uur
  • Donderdag8.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag8.00 – 12.00 uur
  Reviews