FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Bij FysioHolland fysiotherapie Enschede Geessinkbrink kun je terecht voor fysiotherapie en vrij sporten. Met een eigen fitnessruimte en een ruime sporthal voor groepslessen kun je zowel individueel als in groepsverband sporten. Met of zonder begeleiding. Kom eens bij ons langs! We hebben een laagdrempelige sportomgeving waar iedereen welkom is. Je kunt bij ons gratis parkeren.

Veel specialisaties

FysioHolland heeft aan de Geessinkbrink een gemotiveerd en gezellig team. De koffie staat altijd klaar! Wij hebben een groot aanbod aan specialisaties onder één dak en de lijnen onderling zijn kort. Je kan bij ons terecht voor fysiotherapie, oefentherapie, podologie, haptotherapie, manuele fysiotherapie en ook kinder-manuele therapie.

Hulp voor huilbaby’s met kinder-manuele therapie

Als je baby overmatig en ontroostbaar huilt, praten we over een huilbaby. Als ouder voel je dat je kindje veel stress en ongemak ervaart, en jij natuurlijk ook. Wat kan de oorzaak zijn?

Voorkeurshouding

Mariam Popal, kinder-manueel therapeut: “Veel klachten bij baby’s zijn te verklaren vanuit een beperking in de wervelkolom. Het ontwikkelen van een voorkeurshouding, overstrekken, korte slaapjes en vaak en veel huilen kunnen het gevolg zijn. Later kunnen symptomen als vaak struikelen of vallen en het kruipen overslaan duiden op problemen. In de kleutertijd zie je vaak valangst, evenwichtstoornissen en moeilijke concentratie.”

De kinder-manueel therapeut kan huilbaby’s hulp bieden. Met drie behandelingen boeken we vaak al veel vooruitgang. Benieuwd of de kinder-manueel therapeut jullie kan helpen? Kom eens langs!

's avonds en in het weekend geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

“Met een frisse blik op het vak fysiotherapie probeer ik samen met jou een plan op te stellen voor de korte of lange duur om zo vrij en functioneel mogelijk te kunnen bewegen.”

Hendrik Barels,
(algemeen) fysiotherapeut bij FysioHolland Enschede Geessinkbrink

Hydrotherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Hydrotherapie is een andere naam voor oefentherapie in het water. Hydrotherapie is geschikt voor jou als je last hebt van je gewrichten en bewegen daardoor onbehaaglijk is. Door in het water te bewegen gaan bewegingen een stuk makkelijker en worden jouw gewrichten een stuk minder belast. Tijdens de oefentherapie trainen jij en de rest van de groep op kracht, stabiliteit en mobiliteit. Het water is heerlijk warm, het is gezellig, dus meld je snel aan! Lees meer…

Orthopedische revalidatie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Ben je onlangs geopereerd of word je binnenkort geopereerd? Dan kan je bij FysioHolland Enschede Geessinkbrink terecht voor een revalidatietraject. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste manier revalideert en daardoor klachten in de toekomst zoveel mogelijk voorkomt. Na de operatie zoeken onze fysiotherapeuten indien nodig jou thuis op. Een goede begeleiding bij het bewegen is cruciaal voor een goed herstel. Als de operatie nog op de planning staat, kan je ook bij ons terecht voor begeleiding. Wanneer je met een goede conditie de operatie in gaat, is de kans op complicaties kleiner. Lees meer…

Schoudertherapie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Schouderpijn is een veel voorkomende klacht onder de Nederlanders. Soms gaan deze klachten snel weg, maar soms zijn ze hardnekkiger en lijken ze lastig weg te gaan. Bij FysioHolland Enschede Geessinkbrink bieden wij een speciale therapie aan voor schouders. Hierbij geeft de fysiotherapeut advies en oefeningen om deze klachten te voorkomen. Schouderklachten komen namelijk vaak voor door lang in dezelfde houding te zitten, door stress of een peesontsteking. Afhankelijk van de klacht en de oorzaak bepaalt de fysiotherapeut de behandeling. Lees meer…

McKenzie therapie bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

McKenzie therapie is niet de bekendste behandelmethode, maar zeker een hele effectieve methode. Heb jij geregeld nek- en rugklachten? Dan is McKenzie therapie iets voor jou. De therapie bestaat uit het maken van specifieke en effectieve oefeningen die jij zelfstandig kunt uitvoeren. Deze oefeningen worden bepaald door onze McKenzie therapeut Ron. Hierdoor neemt de pijn af en de beweeglijkheid toe. Ook is gebleken dat McKenzie therapie geschikt is bij knie- en schouderpijn. Ben je benieuwd geworden? Lees meer…

Dry Needling in FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Dry Needling is een zeer effectieve behandelmethode die kan worden toegepast ter aanvulling van fysiotherapie. Door in verkrampte spieren in bijvoorbeeld de nek, schouder of rug een dunne naald te plaatsen komen deze spieren vrijwel direct tot ontspanning. Soms is dit maar een keer nodig, maar het kan ook vaker worden ingezet. Dit is uiteraard afhankelijk van de ernst van de klacht. Meer informatie? Lees meer….

Neurogym bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

Heb jij onlangs een beroerte gehad of heb jij MS, Parkinson of een niet aangeboren hersenletsel en heb je moeite met het uitvoeren van activiteiten die voorheen vanzelfsprekend waren? Bij ons speciale beweegprogramma neurogym zorg jij er samen met Wouter en de rest van de groep voor dat de mate van zelfstandigheid toeneemt en het functioneren verbetert. Daarnaast helpt de training en de mede deelnemers voor een stuk acceptatie en verwerking. We doen het samen en samen zijn we sterk! Lees meer…

Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink

“Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ik ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

  FysioHolland Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink
  • Geessinkbrink 7, 7544 CW, Enschede
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 21.00 uur
  • Woensdag8.00 – 21.00 uur
  • Donderdag8.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag8.00 – 12.00 uur
  Reviews