locatie JJ van Deinsselaan Enschede fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie JJ van Deinsselaan Enschede fysioholland

FysioHolland Enschede J.J van Deinselaan

Openingstijden

 • Maandag      8.30 – 14.30 uur
 • Dinsdag        8.30 – 12.00 uur / 15.00 – 18.00 uur
 • Woensdag    8.00 – 21.00 uur
 • Donderdag   8.00 – 12.00 uur / 18.00 -21.00 uur
 • Vrijdag            8.30 – 12.00 uur / 15.00 -18.00 uur

Fysiotherapie Enschede J.J. van Deinselaan

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Enschede J.J. van Deinselaan heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

 

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Samenwerkingen
Wij zijn aangesloten bij meerdere sportverenigingen:
Daarnaast werken we ook samen met Dr. Ariës en Hullegie & Richter fysiotherapie.

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Beweeggroepen fysiotherapie Enschede

Heb jij een aandoening en wil jij meer bewegen? Zoek jij begeleiding gericht op jouw persoonlijke situatie? Vind jij het lastig om mee te doen aan het reguliere sportaanbod? Sluit jij dan aan bij een beweegprogramma dat bij jou past, zoals Kinderen in Beweging voor kinderen met (beginnend) overgewicht. Jij beweegt samen met lotgenoten in een sociale, kleine groep onder begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut om klachten als gevolg van een ziekte of aandoening te verminderen of om hier beter mee om te gaan in het dagelijks leven.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Fysiotherapie bij sportblessures en klachten

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil jij snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

“Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

FysioHolland Enschede – J.J van Deinselaan
 • J.J. van Deinselaan 10
  7541 BR, Enschede
Openingstijden
 • Maandag      8.30 – 14.30 uur
 • Dinsdag        8.30 – 12.00 uur / 15.00 – 18.00 uur
 • Woensdag    8.00 – 21.00 uur
 • Donderdag   8.00 – 12.00 uur / 18.00 -21.00 uur
 • Vrijdag            8.30 – 12.00 uur / 15.00 -18.00 uur
Reviews