Beltstraat Enschede - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Beltstraat Enschede - fysioholland

Enschede Beltstraat

Openingstijden

 • Maandag         10.00 – 17.00 uur
 • Dinsdag           11.00 – 15.00 uur
 • Woensdag           15.00 – 21.00 uur
 • Donderdag           11.00 – 15.00 uur
 • Zaterdag           9.30 – 12.30 uur

Fysiotherapie Enschede Beltstraat

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Enschede Belstraat heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Samenwerkingen
Wij zijn aangesloten bij meerdere sportverenigingen:
Daarnaast werken we ook samen met Dr. Ariës en Hullegie & Richter fysiotherapie.
Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Herstelprogramma na heup- of knieprothese

Heb jij een nieuwe knie of heup? Bij een totale knie- of heupprothese is de juiste behandeling erg belangrijk. Snel beginnen met oefeningen heeft positief effect. FysioHolland Twente biedt daarom in samenwerking met Resort Bad Boekelo het Energ-IQ programma. De therapeut stelt samen met jou een persoonlijk behandelplan op, waarin zowel individuele behandelingen als groepslessen te pas komen. Wil jij hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Multidisciplinaire samenwerkingen

Op onze locatie werken wij samen met verschillende disciplines, zowel bij ons in het pand als in de omgeving van de praktijk. Denk aan een orthopeed, medisch specialist en huisarts. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de lijntjes tussen de verschillende zorgverleners kort zijn en wij jou optimale zorg kunnen bieden. Locatie Enschede Oude Deldenerweg werkt nauw samen met Resort Bad Boekelo, Medisch Spectrum Twente (MST), thuiszorgorganisatie Thuisgenoten en de huisartsenpraktijk in Boekelo.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

Enschede Colosseum

 • Colosseum 86
  7521 PT Enschede
 • (053) 477 32 44

Enschede J.J. van Deinselaan

 • J.J. van Deinselaan 10
  7541 BR Enschede
 • (053) 477 32 44

Enschede Geessinkbrink

 • Geessinkbrink 7
  7544 CW Enschede
 • (053) 477 32 44

“Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

FysioHolland Enschede – Beltstraat
 • Beltstraat 43C
  7512 AC, Enschede
Openingstijden
 • Maandag         10.00 – 17.00 uur
 • Dinsdag           11.00 – 15.00 uur
 • Woensdag           15.00 – 21.00 uur
 • Donderdag           11.00 – 15.00 uur
 • Zaterdag           9.30 – 12.30 uur
Reviews