Beltstraat Enschede - fysioholland

Gespecialiseerde (sport)fysiotherapie in Enschede

FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat

FysioHolland Enschede Beltstraat bevindt zich direct naast het ziekenhuis van Medisch Spectrum Twente (MST). Wij beschikken in de praktijk over een ruime oefenzaal met diverse apparaten om aan jouw herstel te werken. Onze praktijk is goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid, maar het is wel betaald parkeren.

Waarom FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat?

Onze fysiotherapeuten zijn één voor één gespecialiseerd in het behandelen van jouw (sport)blessures en lichamelijke klachten. Door een nauwe samenwerking met zorgprofessionals in de buurt kunnen zij jou makkelijk doorverwijzen indien nodig. Loop je met sportgerelateerde of spiergerelateerde klachten? Dan weten ze daar bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat wel raad mee!

Ondersteuning en begeleiding tijdens en na kanker

Het ervaren van kanker is een ingrijpende gebeurtenis die een aanzienlijke impact heeft op zowel het leven als het welzijn van een individu. Bij FysioHolland richten we ons op het verbeteren van de kwaliteit van leven in alle stadia van de ziekte. Wij bieden gespecialiseerde, geïntegreerde eerstelijnszorg die zich richt op zowel fysieke als psychosociale uitdagingen.

Wat kunt u verwachten van de oncologiefysiotherapeut?

Een oncologiefysiotherapeut biedt ondersteuning bij klachten tijdens en na kankerbehandelingen en in alle fasen van de ziekte. Het eerste consult kan zowel fysiek in de praktijk, online, of bij u thuis plaatsvinden, afhankelijk van uw wensen. De therapeut heeft nauwe samenwerking met andere disciplines en het ziekenhuis om een geïntegreerde zorg te waarborgen en u optimaal te ondersteunen.
We adviseren een vroege aanmelding na de diagnose voor optimale fysieke begeleiding tijdens het behandeltraject. Maar uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment aanmelden.

Mochten er vragen zijn, dan kunt u rechtstreeks schakelen met onze oncologie- en oedeemfysiotherapeut Marjon Arfman via m.arfman@fysioholland.nl

tot 's avonds en op zaterdag geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat

Je kunt bij FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat terecht voor onder andere:

“Het mooiste aan mijn werk als fysiotherapeut vind ik de contacten met de verschillende cliënten en het samen werken aan een doel.”

Tamara ten Elshof,
algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Enschede Beltstraat

Sportfysiotherapie bij Fysioholland FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat

Tijdens het sporten ben je vaak intensief bezig met bewegen. Hierdoor ontstaat de kans dat je af en toe een blessure oploopt. Met behulp van sportfysiotherapie van sporttherapeuten Tamara, Werner en Daan worden jouw klachten gericht opgepakt en zorgen zij ervoor dat jij in de kortste keren weer op hoog niveau kan sporten. Lees meer…

Dry needling bij FysioHolland FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat

Heb je last van pijnlijke of gespannen spieren en wil je weer pijnvrij bewegen? Dan kan dry needling de oplossing bieden. Dry needling is een effectieve methode die kan helpen bij gewrichtsklachten, spanningshoofdpijn en tintelingen. Het effect merk je vrijwel direct! Lees meer…

Triggerpointtherapie bij FysioHolland FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat

Bij last van gespannen spieren, klachten in jouw rug of nek, of bij hoofdpijn kan triggerpointtherapie de oplossing zijn. Tijdens deze behandeling worden de gespannen spieren gestimuleerd om zich weer te gaan ontspannen. Triggerpointtherapie wordt toegepast op verschillende locaties in het lichaam. Lees meer…

Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat

"Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

  FysioHolland Fysiotherapie Enschede Beltstraat
  • Beltstraat 43C
   7512 AC, Enschede
  Openingstijden
  • Maandag9.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 17.00 uur
  • Woensdag12.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 17.00 uur
  Reviews