Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Enschede Bad Boekelo

 • Oude Deldenerweg 203
  7548 PM, Enschede
 • (053) 477 32 44
 • twente@fysioholland.nl

Openingstijden

 • MaandagIn overleg
 • DinsdagIn overleg
 • WoensdagIn overleg
 • DonderdagIn overleg
 • VrijdagIn overleg

Fysiotherapie Enschede Bad Boekelo

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Enschede Oude Deldenerweg is gevestigd in Resort Bad Boekelo en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

ico1

Herstelprogramma na heup- of knieprothese

Heeft u een nieuwe knie of heup? Bij een totale knie- of heupprothese is de juiste behandeling erg belangrijk. Snel beginnen met oefeningen heeft positief effect. FysioHolland Twente biedt daarom in samenwerking met Resort Bad Boekelo het Energ-IQ programma. De therapeut stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op, waarin zowel individuele behandelingen als groepslessen te pas komen. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

ico2

Multidisciplinaire samenwerkingen

Op onze locatie werken wij samen met verschillende disciplines, zowel bij ons in het pand als in de omgeving van de praktijk. Denk aan een orthopeed, medisch specialist en huisarts. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de lijntjes tussen de verschillende zorgverleners kort zijn en wij u optimale zorg kunnen bieden. Locatie Enschede Oude Deldenerweg werkt nauw samen met Resort Bad Boekelo, Medisch Spectrum Twente (MST), thuiszorgorganisatie Thuisgenoten en de huisartsenpraktijk in Boekelo.

ico3

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

Enschede Geessinkbrink

 • Geessinkbrink 7
  7544 CW Enschede
 • (053) 477 32 44

Enschede Colosseum

 • Colosseum 86
  7521 PT Enschede
 • (053) 477 32 44

Hengelo

 • Lansinkesweg 2
  7553 AE Hengelo
 • (053) 477 32 44

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak