sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

FysioHolland Dordrecht

Openingstijden

  • Maandag       12.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag         14.00 – 21.00 uur
  • Woensdag     8.00 – 12.00  uur
  • Donderdag    8.00 – 13.00 uur / 14.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag            8.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag        8.30 – 12.30 uur

Fysiotherapie Dordrecht

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Dordrecht heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Hand- en polsklachten Dordrecht

Heeft u last van uw hand en/of pols? Belemmeren deze klachten u in het dagelijks leven? Gaan de klachten maar niet over? Hand- en polstherapie is een specialisatie binnen die fysiotherapie die kan helpen uw klachten te verminderen. Onze gespecialiseerde hand- en polstherapeuten staan voor u klaar in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht en Zwijndrecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Sportfysiotherapie bij FysioHolland Dordrecht

Onze therapeuten in Dordrecht zijn gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde klachten en blessures, zodat u uw sport weer pijnvrij kan beoefenen. Begeleiding van de sportfysiotherapeut in de oefenzaal is gericht op uw persoonlijke doelen. Hiervoor stelt de therapeut een individueel trainingsschema voor u op. Mocht het nodig zijn, kan de therapeut u voorzien van medical taping.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak