locatie Dirksland fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Dirksland fysioholland

FysioHolland Dirksland

Openingstijden

 • Maandag       6.20 – 18.00 uur
 • Dinsdag         8.00 – 12.00 uur
 • Woensdag     Gesloten
 • Donderdag    8.00 – 17.30 uur
 • Vrijdag            7.00 – 12.00 uur

Fysiotherapie Dirksland

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Dirksland heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

 

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geef jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Aangesloten bij netwerken

Een aantal fysiotherapeuten uit ons team is aangesloten bij één of meerdere netwerken. Deze netwerken tonen aan dat de therapeut gespecialiseerd is in een bepaald gebied en hiervoor scholingen, cursussen en congressen kan bijwonen. In een aantal gevallen kan de aansluiting van de fysiotherapeut bij het netwerk ervoor zorgen dat de behandeling deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij de netwerken: Claudicationet. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Manuele therapie in Dirksland

Heb jij regelmatig last van jouw nek, rug of pijn tussen uw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam en jouw wervelkolom in het bijzonder. Manuele therapie verhelpt of vermindert gewrichtsklachten en (uitstralings)pijn door de wervelkolom, rug of gewrichten te ‘mobiliseren’. Wanneer jij manuele therapie volgt, kun jij het effect vaak direct merken. Jij beweegt vrijer, jouw houding verbetert en de pijn neemt af.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Bewegen met COPD bij FysioHolland Dirksland

Bij COPD, longemfyseem of chronische bronchitis is genoeg bewegen extra belangrijk. Het beweegprogramma is gericht op het verbeteren van jouw algeheel welzijn en functioneren. De training wordt gegeven in kleine groepen waarbij wij jou begeleiden bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Jouw doelen kunnen onder andere het opbouwen van spierkracht, conditie en energie zijn.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

FysioHolland Dirksland
 • Reginahof 2

  3247 CR, Dirksland

Openingstijden
 • Maandag       6.20 – 18.00 uur
 • Dinsdag         8.00 – 12.00 uur
 • Woensdag     Gesloten
 • Donderdag    8.00 – 17.30 uur
 • Vrijdag            7.00 – 12.00 uur
Reviews