Een kleine praktijk met groots resultaat!

FysioHolland Den Helder Reigerstraat

FysioHolland Fysiotherapie Den Helder Reigerstraat bevindt zich in het pand samen met huisarts Teffi Kidane. Onze praktijk is zeer gemakkelijk toegankelijk en beschikt over parkeergelegenheid in de straat. Daarnaast beschikken we over ruime behandelkamers en een oefenzaal. Wil je liever op locatie omkleden en douchen? Dat is ook mogelijk! Ook is er mogelijkheid om te kleden en te douchen.

Waarom FysioHolland Den Helder Reigerstraat?

De fysiotherapeuten van FysioHolland Fysiotherapie Den Helder Reigerstraat hebben ieder hun eigen specialisme. Daarnaast verzorgen ze oefengroepen voor COPD, Claudicatio Patiënten, Gezond & Actief, Rollatortraining, dementie en leefstijltraining. Wij werken nauw samen met onder andere Ziekenhuis Noord West locaties Den Helder en Alkmaar, Buurtzorg, Meede Wering en GGD en zijn aangesloten bij Beweegzorg Noordwest.

tot 's avonds en op zaterdag geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Den Helder Reigerstraat

Je kunt bij FysioHolland Den Helder Reigerstraat terecht voor onder andere:

Je kunt ook bij ons terecht voor de volgende aandoeningen:

“Het mooiste aan mijn werk vind ik de samenwerking met de cliënten om op een zo functioneel mogelijke manier naar een oplossing op de klachten te gaan zoeken.”

Gideon de Haan,
Psychosomatisch fysiotherapeut bij FysioHolland Fysiotherapie Den Helder Reigerstraat

Psychosomatische therapie bij FysioHolland Fysiotherapie Den Helder Reigerstraat

Gideon is psychosomatisch therapeut bij FysioHolland Fysiotherapie Den Helder Reigerstraat. Hij kijkt of er sprake is van een psychische klacht die jouw lichamelijke klacht verklaart. Gideon zijn doel is om jou zowel lichamelijk en mentaal weer in balans te krijgen. Dit kan door evenwicht te vinden tussen belasting en belastbaarheid, en tussen spanning en ontspanning. Lees meer…

Adem- en ontspanningstherapie FysioHolland Den Helder Bernhardplein

Wanneer je te maken hebt met stress of langdurige spanning kan het voorkomen dat jouw ademhaling ook steeds onrustiger wordt. Door weer in ontspanning te komen kan je bij FysioHolland Den Helder Bernhardplein terecht. Gideon kan begeleiding bieden om weer tot ontspanning te komen. Hij zal jou helpen om weer terug te komen op een ontspannende ademhaling. Ook kan hij spanningsklachten als rug-, nek- of schouderpijn behandelen. Lees meer…

Locaties in de buurt van FysioHolland Den Helder Reigerstraat

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, Frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Den Helder – Reigerstraat
  • Reigerstraat 45
   1781 VE, Den Helder
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 17.00 uur
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag8.00 – 17.00 uur
  • DonderdagGesloten
  • VrijdagGesloten
  Reviews