Welkom bij FysioHolland Boxmeer en Afferden

 

Per 1 maart 2019 is Fysiotherapie ABC Maassen aangesloten bij FysioHolland.

FysioHolland is een landelijke fysiotherapiepraktijk met meer dan honderd praktijken, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. De samenwerking biedt beide partijen meer mogelijkheden, samen kunnen we stappen zetten op het gebied van kwaliteit en innovatie binnen de fysiotherapie en wordt de bereikbaarheid vergroot.

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Boxmeer en Afferden hebben specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat betekent dit voor u?

U kunt nog steeds terecht bij uw vertrouwde therapeut. Het zorgaanbod blijft gelijk en wordt op termijn mogelijk uitgebreid. Naast algemene fysiotherapie kunt u ook bij ons terecht voor:

Fysiotherapeutische bedrijfszorgverlening en ziekteverzuimmanagement

  • Bedrijfsfitness
  • Functioneel belastbaarheidsonderzoek
  • Functionele belastbaarheidstraining
  • Functioneel onderzoek en training
  • Werkplekonderzoek
  • Werkplektraining
  • Ziekteverzuimbegeleiding

Praktijken Boxmeer en Afferden

FysioHolland heeft drie praktijken in Boxmeer en Afferden.

Meer weten? Kijk dan op één van onderstaande locaties voor meer informatie over de praktijk of om direct een afspraak te maken: