Fysiotherapie FysioHolland STTC Baambrugge

Bij Fysiotherapie FysioHolland STTC Baambrugge is een zelfstandige praktijk met beschikking tot een ruime oefenzaal. We hebben geen wachttijden en hebben korte lijnen met verwijzers. Binnen de praktijk werken we op een laagdrempelige manier en zijn we 100% resultaatgericht. Onze praktijk is ingericht om mensen van jong tot oud te ondersteunen bij functionele lichamelijk klachten. Onze praktijk is vrij toegankelijk en de trainingszaal zit op de eerste verdieping. Op Locatie Loenen aan de Vecht is onze behandelruimte op de eerste verdieping te vinden (lift aanwezig).

Waarom Fysiotherapie FysioHolland STTC Baambrugge?

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in fysiotherapie en kunnen niet alleen snel, maar ook deskundig en 100% resultaatgericht handelen. Naast algemene fysiotherapie hebben wij specialisten op het gebied van oedeem, oncologie, (sport)fysiotherapie, geriatrie, echografie, shockwave therapie en podologie rondlopen. We houden ook een uitgebreid aanbod van preventieve- en doelgroep trainingen in onze grote trainingszaal.

Aangesloten bij netwerken

Wij zitten aangesloten bij het Cancer Care Center Amsterdam en het CVA netwerk Amsterdam.

maandag t/m donderdag tot 's avonds geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

8.9 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie STTC Baambrugge

Je kunt bij FysioHolland Fysiotherapie STTC Baambrugge terecht voor onder andere:

“Het mooiste aan mijn werk vind ik het kunnen bieden van een oplossing bij mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Het beschouwen van de mens als een holistische eenheid vind ik de basis van mijn handelen.”

Gerard Barsingerhorn,
Sportfysiotherapeut en registerpodoloog bij Fysiotherapie FysioHolland Baambrugge

Algemene bij FysioHolland Fysiotherapie STTC Baambrugge

Onze therapeuten Annick en Monique zijn gespecialiseerd in de algemene fysiotherapie en zullen jou begeleiden bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Ook vallen chronische aandoeningen zoals reuma of artrose onder algemene fysiotherapie. Mocht jij slecht ter been zijn of heb jij een operatie achter de rug? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Lees meer…

Fysiotherapie bij sportblessures bij FysioHolland Fysiotherapie STTC Baambrugge

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. (Sport)fysiotherapeuten Gerard kan sporters van alle niveaus naar een herstel begeleiden. Wil jij snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op. Lees meer…

Fysiosport: sporten in groepsverband bij FysioHolland Fysiotherapie STTC Baambrugge

Bij FysioHolland Fysiotherapie STTC Baambrugge beschikken wij over een ruime oefenzaal met cardio- en krachtapparaten. Hierdoor sport je bij ons in vast groepsverband wat zorgt voor een leuke dynamiek. Je traint onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wanneer je je aanmeldt zal je bij de intake samen met de fysiotherapeut een trainingsschema samenstellen. Bij het maken hiervan wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen op medisch gebied en daarnaast staat het doel van de training bovenaan. Bij ons kun je kiezen voor een abonnement voor één of twee keer per week. Bekijk dit overzicht voor de prijzen en dit overzicht voor de trainingsmogelijkheden.

Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie STTC Baambrugge

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, Frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Fysiotherapie STTC Baambrugge
  • Prins Mauritsstraat 5, 1396 JZ, Baambrugge
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 22.00 uur
  • Dinsdag7.30 – 21.15 uur
  • Woensdag7.00 – 20.00 uur
  • Donderdag7.30 – 21.15 uur
  • Vrijdag7.30 – 17.00 uur
  Reviews