Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.
Bekijk de reviews

FysioHolland Apeldoorn

 • Frankenlaan 42
  7312 TD, Apeldoorn
 • (055) 760 02 40
 • apeldoorn@fysioholland.nl

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 21.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 20.00 uur
 • Woensdag8.00 – 21.00 uur
 • Donderdag9.00 – 17.30 uur
 • Vrijdag8.00 – 15.00 uur
 • Zaterdag9.00 – 13.00 uur

Fysiotherapie Apeldoorn

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Apeldoorn is gevestigd in Club Pellikaan en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

ico1

Beweegprogramma’s fysiotherapie

Heeft u een aandoening en zou meer beweging goed voor u zijn? Zoekt u begeleiding gericht op uw persoonlijke situatie? Vindt u het lastig om mee te doen aan het reguliere sportaanbod? Sluit u dan aan bij een beweegprogramma dat bij u past, zoals bewegen in het water, ook bekend als Hydrotherapie. U beweegt samen met lotgenoten in een sociale, kleine groep onder begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut om klachten als gevolg van een ziekte of aandoening te verminderen of om hier beter mee om te gaan in het dagelijks leven.

ico2

Sportfysiotherapie bij FysioHolland Apeldoorn

Onze locatie in Apeldoorn is gevestigd in Club Pellikaan. Onze therapeuten zijn onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde klachten en blessures, zodat u uw sport weer pijnvrij kan beoefenen. Begeleiding van de sportfysiotherapeut in de oefenzaal is gericht op het werken aan uw persoonlijke doelen. Mocht het nodig zijn, kan de therapeut u voorzien van medical taping.

ico3

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

Apeldoorn

 • Vlijtseweg 140
  7317 AK Apeldoorn
 • (055) 760 02 40

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak