locatie Amsterdam Bijlmersportcentrum - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Amsterdam Bijlmersportcentrum - fysioholland

Amsterdam Zuidoost Bijlmersportcentrum

Openingstijden

  • Maandag14.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag8.30 – 19.00 uur
  • Woensdag13.00 – 19.00 uur
  • Donderdag8.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag13.30 – 19.00 uur

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost Bijlmersportcentrum

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Zuidoost heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden en is gevestigd in Optisport. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

U kunt bij ons terecht voor de volgende beweegprogramma’s:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Beweegprogramma’s fysiotherapie

Heeft u een aandoening en bent u gebaat bij meer beweging? Zoekt u begeleiding gericht op uw persoonlijke situatie? Vindt u het lastig om mee te doen aan het reguliere sportaanbod? Sluit u dan aan bij een beweegprogramma dat bij u past, zoals bewegen met COPD of artrose. U beweegt samen met lotgenoten in een sociale, kleine groep onder begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut om klachten als gevolg van een ziekte of aandoening te verminderen of om hier beter mee om te gaan in het dagelijks leven.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Artrose bij FysioHolland Zuidoost

Gewrichtsslijtage of artrose zorgt vaak voor stijve en minder soepele gewrichten. Het is belangrijk om goed in beweging te blijven, hierdoor verminderen de pijnklachten en kan verdere slijtage tegen worden gegaan. Het beweegprogramma Artrose wordt gegeven in kleine groepen met mensen die dezelfde klachten hebben als u. De gespecialiseerde fysiotherapeut zal begeleiding afstemmen op uw persoonlijke situatie en doelen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak