locatie Amsterdam Bijlmersportcentrum - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Amsterdam Bijlmersportcentrum - fysioholland

Amsterdam Zuidoost Bijlmersportcentrum

Openingstijden

  • Maandag14.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag8.30 – 19.00 uur
  • Woensdag13.00 – 19.00 uur
  • Donderdag8.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag13.30 – 19.00 uur

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost Bijlmersportcentrum

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb je regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Zuidoost heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Je kunt bij ons terecht voor de volgende beweegprogramma’s:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Beweegprogramma’s fysiotherapie

Heb jij een aandoening en heb je gebaat bij meer beweging? Zoek jij begeleiding gericht op jouw persoonlijke situatie? Vind jij het lastig om mee te doen aan het reguliere sportaanbod? Sluit jij dan aan bij een beweegprogramma dat bij jou past, zoals bewegen met diabetes, COPD of hartrevalidatie. Jij beweegt samen met lotgenoten in een sociale, kleine groep onder begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut om klachten als gevolg van een ziekte of aandoening te verminderen of om hier beter mee om te gaan in het dagelijks leven.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Artrose bij FysioHolland Zuidoost

Gewrichtsslijtage of artrose zorgt vaak voor stijve en minder soepele gewrichten. Het is belangrijk om goed in beweging te blijven, hierdoor verminderen de pijnklachten en kan verdere slijtage tegen worden gegaan. Het beweegprogramma Artrose wordt gegeven in kleine groepen met mensen die dezelfde klachten hebben als jij. De gespecialiseerde fysiotherapeut zal begeleiding afstemmen op jouw persoonlijke situatie en doelen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak